Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani juhataja Kersti Kuus ja AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross

Neljapäeval, 14. märtsil kuulutas 59club välja Euroopa parimad golfikeskused. Estonian Golf & Country Clubil on ülimalt hea meel teada anda, et Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran võitis Põhja-Euroopa parima golfirestorani tiitli!

Auhind nimega European Service Excellence Award antakse 59clubi testostu teenusega liitunud golfikeskustele, kelle eesmärk on pakkuda oma liikmetele ja külalistele tippklassi teeninduskogemust. Lõppvõistlusele pääsemiseks oli tihe sõel ning auhindu jagati kolmes regioonis ja 15 kategoorias. Põhja-Euroopa parima golfirestorani tiitli eest võistles viis nominenti. Võiduka Da Vinci selja taha jäid Esbjerg Golfklubi ja The Scandinaviani restoranid Taanist ning Linna Golfi ja Pickala Golfi restoranid Soomest.

Estonian Golf & Country Club oli nomineeritud ka parima meeskonna kategoorias, kui sel korral pidi tunnistama Taani golfiklubi The Scandinaviani tiimi paremust. Viie nominendi hulka kuulusid veel Esbjerg Golfklub ja Københavns Golf Klub Taanist ning Linna Golf Soomest.

Camiral Golf & Wellness Resordis toimunud European Service Excellence Award 2024 auhinnatseremoonial olid kohal AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross ja restorani juhataja Kersti Kuus, kes edastavad rõõmsad tervitused supertöökale restoranitiimile ja kõikidele kaasaelajatele.

“Da Vinci tiim on tugev ja kõigil on kogu aeg soov õppida, täiendada ja olla parim. Seda on nüüd märgatud ja kõva töö tulemus siinkohal välja toodud,” sõnas Da Vinci Foodi omanik ja tegevjuht Rain Uusküla. “Usun, et meie võit toob Estonian Golf & Country Clubi golfituriste veelgi juurde, sest meil on hea pakett: hea väljak, hea restoran, hea teenindus,” lisas Uusküla, kes viimased kolm aastat panustas EGCC tegemistesse ka klubi kaptenina.

“Üks asi on võita, aga teine asi on hoida seda kvaliteeti ja vähemalt sama hästi edasi minna,” sõnas Kersti, kelle avaldas Camirali golfikeskuses viibides enim muljet just see, kuidas oli igal sammul tähelepanu pööratud pisiasjadele. “Enamasti need väikesed detailid ei maksagi midagi, kuid lähevad inimestele korda,” sai Kersti Hispaanias rohkelt innustust 2024. hooajaks nii igapäevatööks restoranis kui ka isiklikus plaanis. “See on lahe tunnustus, kuid alati saab paremaks minna,” oli Kersti veendunud.

“59club mystery shopping‘us on viisteist teemat, millest restoran võtab ühe osa. Näiteks kui inimene tuleb restorani, siis jälgitakse seda, kas vaadatakse silma. Kui ei vaadatud, saab kohe miinuspunktid. Kumb enne ütleb tere, kas klient või teenindaja, ja nii edasi. Seal on väga konkreetsed hindamiskriteeriumid kõigi viieteistkümne teema osas. Meie restoran sai Põhja-Euroopas kõige enam punkte nende vahel, kes seda mystery shopping‘u teenust ostavad. Ja teenust ostavad parimad,” selgitas Hanno teenindusauhindu jagava 59clubi tagamaid.

“Teises ehk parima meeskonna kategoorias jäime alla Taani täielikule tippklubile The Scandinavian. Seal on juba klubihoonesse sisse astudes täiesti uskumatu tunne, rääkimata sellest, et kööki palgatakse kokkasid Michelini tärniga restoranidest, kes teevad oma high-end roogi,” näeb Hanno ka viie parima hulka jõudmises suurt tunnustust. “Estonian Golf & Country Club saab järgmisel aastal kahekümneaastaseks. See on erakordne, et oleme nii lühikese ajaga jõudnud Põhja-Euroopa täielikku tippu,” lisas Hanno.

European Service Excellence Award

European Service Excellence Award on auhind nendele golfikeskustele, kelle eesmärk on pakkuda oma liikmetele ja külalistele tippklassi teeninduskogemust. 

Auhindu jagab 59club, kes seab igal aastal ritta erapooletu, põhjaliku ja objektiivse testostuprogrammi kaudu saavutatud tulemused neljas valdkonnas: golfimäng, väljakuhooldus, jaemüük ja toitlustus. Ettevõte teeb muu hulgas koostööd The PGA, England Golfi, The Asian Golf Industry Federationi and The French Golf Federationiga.

Käesoleval aastal jagati Põhja-Euroopa, Lõuna-Euroopa ja Lääne-Euroopa regioonidesse kuuluvate golfikeskuste vahel lisaks parima golfirestorani (Leading Individual Food & Beverage Experience) ja parima meeskonna (Leading Individual Golf Operations Team) auhindadele ka järgmised auhinnad: Leading Individual Retail Experience, Leading Individual Golf Course Presentation, Leading Individual Golf Visit Experience.

Loe lähemalt:

59club Europe Service Excellence Awards 2024

Image 1 of 6