EGCC klubihoone

Möödunud nädalal avalikustati 59club’i European Service Excellence Award 2024 nominendid ning Estonian Golf & Country Clubil on ülimalt hea meel teada anda, et jõudis Põhja-Euroopa regioonis finalistide hulka suisa kahes kategoorias:

  • Leading Individual Golf Operations Team ehk parim meeskond
  • Leading Individual Food & Beverage Experience ehk parim golfirestoran

Meil on au olla väärikas seltskonnas, sest parima meeskonna auhinda jahivad ka Esbjerg Golfklub, Københavns Golf Klub ja The Scandinavian Taanist ning Linna Golf Soomest. Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran pistab rinda aga Taani golfiklubide Esbjerg Golfklub ja The Scandinavian restoranidega ning Soome golfirestoranidega Linna Golfist ja Pickala Golfist.

Edasiviiv tunnustus nii EGCC-le kui Da Vincile

“EGCC on 59club’i teenust kasutanud aastast 2016 ja esimest korda ajaloos oleme jõudnud tähiseni, kus oleme nomineeritud Põhja-Euroopa parimate hulgas. Mystery shopping‘u tulemuste parandamine on EGCC meeskonna iga-aastane eesmärk. Tegemist on 15 kategooriast – väljak, teenindus, harjutusalad, restoran, pro shop jne – koosneva tulemusega, mis on väga heaks aluseks protsesside paremaks muutmisel. Oleme meeskonnaga ütlemata uhked, et oleme lausa kahes kategoorias nomineeritud. Isegi kui me ei võida, on see juba ääretult tugev tunnustus,” rõõmustas 2009. aastast Estonian Golf & Country Club’i juhtinud Hanno Kross.

“Kui ma esimest korda nägin 59club’i testostude kokkuvõtet, siis meeldis see, et tegemist oli põhjaliku süsteemiga. Kadalipp oli tihe ja igale detailile pöörati testostu tehes suurt tähelepanu,” sõnas Da Vinci Foodi omanik ja tegevjuht Rain Uusküla. “See, et meid on märgatud, tähendab palju nii Da Vincile kui tervikuna Eesti golfile, et väike golfiriik on nomineeritud Põhjamaade parima golfirestorani kategoorias. Vastased on ikka väga kõvad tegijad,” ütles Uusküla, kes viimased kolm aastat panustas EGCC tegemistesse ka klubi kaptenina.

“Nominatsioon on meile suureks tunnustuseks ja annab hoogu edasiseks,” lisas Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani juhataja Kersti Kuus. “See innustab meid jätkama kõrgetasemelise teeninduse ja maitseelamuste pakkumisega kõigile meie külalistele,” lubas Kuus, kel ongi parasjagu käsil uue hooaja kiire ettevalmistusperiood.

European Service Excellence Award 2024

59club koondab maailma silmapaistvamaid golfikeskuseid ja hotellikette, kelle eesmärk on pakkuda oma liikmetele ja külalistele tippklassi teeninduskogemust. The PGA, England Golfi, The Asian Golf Industry Federationi and The French Golf Federationiga koostööd tegev ettevõte seab igal aastal ritta erapooletu, põhjaliku ja objektiivse testostuprogrammi kaudu saavutatud tulemused golfimängu, väljakuhoolduse, jaemüügi ja toitlustuse valdkonnas.

2024. aastal kandideerivad European Service Excellence Awardi kaheksale auhinnale Quinta do Lago Portugalist ja seitsmele Royal Park I Roveri Itaaliast. Mitmele auhinnale kandideerivad teiste hulgas ka Finca Cortesin, Camiral Golf & Wellness Resort ja Club de Golf Alcanada Hispaaniast, Københavns Golf Club Taanist, Saint-Rémy-de-Provence ja Terre Blanche Prantsusmaalt. Soome golfiklubidest on lisaks Linna Golfile (4 nominatsiooni) ja Pickala Golfile (3 nominatsiooni) ühes kategoorias nomineeritud ka Kytäjä Golf.

European Service Excellence Award 2024 võitjad kuulutatakse välja neljapäeval, 14. märtsil Camiral Golf & Wellness Resordis toimuval auhinnatseremoonial. Hoia meile pöialt!

Loe lähemalt:

Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran