EGCC klubihoone

Viime viikolla julkistettiin 59clubin European Service Excellence Award 2024 -palkinnon ehdokkaat ja Estonian Golf & Country Clubilla on ilo ilmoittaa, että pääsimme Pohjois-Euroopan alueen finalisteihin peräti kahdessa kategoriassa:

  • Leading Individual Golf Operations Team eli paras henkilöstö
  • Leading Individual Food & Beverage Experience eli paras golf-ravintola

Meillä on kunnia olla arvokkaassa seurassa, sillä Esbjerg Golfklub, Københavns Golf Klub ja The Scandinavian Tanskasta sekä Linna Golf Suomesta jahtaavat myös parhaan henkilöstön palkintoa. Jõelähtmen Da Vinci Golf -ravintola kilpailee tanskalaisten golf-klubien Esbjerg Golfklub ja The Scandinavian, sekä suomalaisten Linna Golfin ja Pickala Golfin golfravintoloiden kanssa.

Toimintaa kehittävää palautetta niin EGCC:lle kuin Da Vincille

”EGCC on käyttänyt 59club-palvelua vuodesta 2016 ja ensimmäistä kertaa historiassa olemme saavuttaneet tavoitteen, jossa olemme ehdolla Pohjois-Euroopan parhaiden joukkoon. Mystery shopping -tulosten parantaminen on EGCC-tiimin joka vuotuinen tavoite. Arvioitavana on 15 kategoriaa – kenttä, palvelu, harjoitusalueet, ravintola, pro shop jne. – joista muodostuva tulos on erinomainen työkalu prosessiemme parantamiseksi. Tiimi ja minä olemme ylpeitä siitä, että meidät on valittu ehdokkaaksi peräti kahdessa kategoriassa. Vaikka emme voittaisikaan, on jo ehdokkuus itsessään äärimmäisen positiivista palautetta ”, iloitsee Estonian Golf & Country Clubia vuodesta 2009 lähtien johtanut Hanno Kross.

”Kun näin ensimmäisen kerran yhteenvedon 59clubin testiostoista, vakuutuin siitä, koska näin miten perusteellinen arviointijärjestelmä on. Seula on tiukka ja jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitetään suurta huomiota koeostoksen yhteydessä”, sanoi Da Vinci Foodin omistaja ja toimitusjohtaja Rain Uusküla. ”Se, että meidät on huomioitu, merkitsee paljon sekä Da Vincille, että koko Viron golfille; että pieni golf-maa on ehdolla Pohjoismaiden parhaan golfravintolan kategoriassa. Kanssakilpailijat ovat äärimmäisen kovia tekijöitä”, sanoi Uusküla, joka on toiminut viimeiset kolme vuotta EGCC:n kapteenina.

 ”Ehdokkuus on meille tärkeä merkkipaalu ja antaa hyvää boostia jatkoa silmällä pitäen”, lisäsi Jõelähtme Da Vinci Golf-ravintolan johtaja Kersti Kuus. ”Tämä rohkaisee meitä jatkamaan panostusta korkeatasoiseen palveluun sekä tarjoamaan makuelämyksiä kaikille vieraillemme”, lupasi Kuus, jolla on parhaillaan käsillä huolellinen valmistautuminen uuteen kauteen.

European Service Excellence Award 2024

59club kokoaa yhteen maailman merkittävimmät golfkeskukset ja hotelliketjut, joiden tavoitteena on tarjota jäsenilleen ja vierailleen huippuluokan palvelukokemus. Yhteistyössä PGA:n, England Golfin, The Asian Golf Industry Federationin ja The French Golf Federationin kanssa yhteistyötä tekevä yritys pistää vuosittain paremmuusjärjestykseen golfin, kenttien ylläpidon, vähittäiskaupan ja ravintolatoiminnan puolueettoman, kattavan ja objektiivisen testiosto-ohjelman avulla.

Quinta do Lago Portugalista kilpailee tänä vuonna kahdeksasta European Service Excellence Award -kategorian palkinnosta ja Royal Park I Rover Italiasta seitsemän kategorian palkinnosta. Finca Cortesin, Camiral Golf & Wellness Resort ja Club de Golf Alcanada Espanjasta, Københavns Golf Club Tanskasta, Saint-Rémy-de-Provence ja Terre Blanche Ranskasta ovat ehdokkaita useisiin palkintoihin. Suomalaisista golfseuroista Linna Golfin (4 ehdokkuutta) ja Pickala Golfin (3 ehdokkuutta) lisäksi Kytäjä Golf on ollut ehdolla yhdessä kategoriassa.

European Service Excellence Award 2024 -palkinnon voittajat julkistetaan palkintoseremoniassa torstaina 14. maaliskuuta Camiral Golf & Wellness Resortissa. Pitäkää meille peukkuja!

Lue lisää:

Jõelähtme Da Vinci Golf-ravintola