Pohjois-Euroopan parhaista


Torstaina 14. maaliskuuta 59club, joka kokoaa yhteen maailman merkittävimmät golfkeskukset ja hotelliketjut, julkisti vuoden 2023 parhaan. Estonian Golf & Country Clubilla on erittäin ilo ilmoittaa, että Jõelähtmessä sijaitseva Da Vinci Golf Restaurant on voittanut Pohjois-Euroopan parhaan golfravintolan tittelin!

Viisi ehdokasta kilpaili Pohjois-Euroopan parhaan golfravintolan tittelistä. Voittajaa Da Vinciä seurasivat Esbjerg Golf Club ja The Scandinavian ravintolat Tanskasta sekä Linna Golf ja Pickala Golf ravintolat Suomesta.


Estonian Golf & Country Club oli myös ehdolla parhaan joukkueen sarjassa, kun tällä kertaa Tanskan golfseura The Scandinavian joukkue piti tunnustaa ylivoimaiseksi. Ehdokkaiden joukossa olivat myös Esbjerg Golfklub ja Københavns Golf Klub Tanskasta sekä Linna Golf Suomesta.

Camiral Golf & Wellness Resortissa pidetyssä European Service Excellence Award 2024 -palkintoseremoniassa olivat paikalla AS EGCC:n hallituksen puheenjohtaja Hanno Kross ja ravintolan johtaja Kersti Kuus, jotka lähettävät iloisia terveisiä Espanjasta superahkeralle ravintolatiimille ja kaikki kumppanit.

European Service Excellence Award

59club kokoaa yhteen maailman merkittävimmät golfkeskukset ja hotelliketjut, joiden tavoitteena on tarjota jäsenilleen ja vierailleen huippuluokan palvelukokemus.

Yhteistyössä PGA:n, England Golfin, The Asian Golf Industry Federationin ja The French Golf Federationin kanssa yhteistyötä tekevä yritys pistää vuosittain paremmuusjärjestykseen golfin, kenttien ylläpidon, vähittäiskaupan ja ravintolatoiminnan puolueettoman, kattavan ja objektiivisen testiosto-ohjelman avulla. 

Tänä vuonna parhaan golfravintolan (Leading Individual Food & Beverage Experience) ja parhaan joukkueen (Leading Individual Golf Operations Team) palkintojen lisäksi Pohjois-Euroopan alueisiin kuuluvien golfkeskusten kesken jaettiin seuraavat palkinnot: Etelä-Eurooppa ja Länsi-Eurooppa: Leading Individual Retail Experience, Leading Individual Golf Course Presentation, Leading Individual Golf Visit Experience.

Lue lisää:

59club Europe Service Excellence Awards 2024

Kuva 1 / 6