Estonian Golf & Country Clubil on südamest hea meel tervitada uut pingiomanikku Marmellat, kelle nimeline pink kaunistab Sea Course’i kaheksandat rada. Ettevõte on käesoleval aastal ka naistevõistluste sarja EGCC Ladies Night Out 2024 peatoetaja.

Pidulik pingi avamine leidis aset jaanikuu kuumimal päeval ehk 28. juunil. Hoolimata lagipähe paistvast päikesest nautis hoolikalt valitud seltskond nii värskendavat mulli ja kergeid suupisteid kui meeleolukaid lugusid sellest, kuidas Marmella asutaja ja EGCC klubiliige Merle Veerits Jõelähtmesse golfi mängima sattus ja mis teid pidi voodiärisse sukeldus.

Merle saatis kõikide golfarite poole soovid, et kaheksandal rajal tuleksid elu parimad avalöögid ja perfektseimad putid. “Mis on hea löögi taga, me ju teame – kindel käsi ja puhanud pea. Ja puhanud pea garanteerib kindlasti Marmella voodi,” lisas Merle. Muuseas, pingilt leiab ka tabava mõttetera – puhanud golfar on parim golfar.

Klubi poolt andis õnnitlused edasi AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross. “Ma loodan, et Marmella leiab siit palju uusi inimesi, kes soovivad hästi magada,” tõstis Hanno pingi avamisel klaasi uue koostööpartneri terviseks.

Vaata ka:

Kõik Marmella tooted valmivad eranditult siinsamas Eestis käsitööna, väärtustades kohalikku kogukonda ja kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga Euroopa materjale.

Pikaajaline kogemus, hindamatu teadmiste pagas, kvaliteetsed materjalid;  juurde hoolt, armastust ja suurt kirge valdkonna vastu – see ongi Marmella.

Ettevõtte tooteportfelli kuuluvad kontinentaalvoodid, kušetid, vedru- ja kattemadratsid. Valikusse kuuluvad voodiraamid, peatsiotsad ja voodijalad.

Loe ettevõtte kohta lähemalt: Marmella.ee

Või uudista ringi Marmella e-poes Voodike.ee.

Sea Course’i vabad pingid

Kui soovid, et ka sinu ettevõtte nimeline pink kaunistaks Sea Course’i, siis võta julgelt ühendust e-posti aadressil hanno@egcc.ee.

Vaata ka: