Hooaja esimene EGCC Ladies Night Out algas sõna otseses mõttes välgu ja pauguga. Nimelt sättisid end kolmapäeval, 29. mail koos 47 golfinaisega rajale minema ka kaks rivaalitsevat äikesepilve. Seni kuni pilvekesed mõtlesid, kas müristada otse pea kohal või jääda viisakasse kaugusesse, sai klubihoones hooaja toetaja Borealise toodetega tutvuda, klubiliikme Lembit Tolga esituses serenaade kuulata ja niisama kohvitassi taga juttu ajada.

Olgu öeldud, et ka järgmisel korral on kohal Borealis, teine hooaja toetaja Glanz & Glamuur ja loomulikult peatoetaja Marmella. Auhinnalauda aitasid katta ka Bioderma, Ott Kiivikas ja Jõelähtme Golfiakadeemia, janu kustutas Haage. Suur tänu!

Võistlusklasside võitjad

Kui hirmutavad pilved olid ohutusse kaugusesse triivinud (ja pärast auhinnatseremooniat vikerkaare välja meelitanud), sai üheksarajaline võistlus alata. Selgi hooajal jagati naised kolme võistlusklassi: HCPI-ga kuni 18,0 mängiti HCP-löögimängu, teine võistlusklass HCPI-ga 18,1–30,0 mängis HCP-löögimängu maksimum skooriga ja ülejäänud mängisid punktimängu. Võrdse tulemuse puhul sai võistlusprotokollis kõrgema koha mängija, kellel on madalam HCPI.  

HCPI kuni 18,0

 1. Ave Epner (EGCC), 36 lööki
 2. Eve Pärnsalu (EGCC), 36 lööki
 3. Annika Sutt (EGCC), 37 lööki

HCPI 18,1–30,0

 1. Kersti Aruja (Rae Golfiklubi), 28 lööki
 2. Valentina Kulak (EGCC), 32 lööki
 3. Ene Kuusemets (EGCC), 33 lööki

HCPI 30,1–53,0

 1. Eha Luite (EGCC), 22 punkti
 2. Helen Esinurm (EGCC), 22 punkti
 3. Terje Toomingas (Reval Golf Club), 20 punkti

Palju õnne võitjatele ja suur tänu osalejatele!

Vaata ka:

Peatoetaja Marmella loosiauhind

Sel hooajal on EGCC Ladies Night Outi peatoetajaks Marmella, kes loosib igal etapil kõigi kohalolijate vahel välja voodi. Igal etapil saab uudistada eri värvi näidismudeleid ning sel korral tuli teha raske valik mererohelise ja kreemika roosa vahel. Transpordi pärast muretsema ei pea, sest Marmella viib võidu sobivale aadressile kohale. Üks loosireegel on veel: sama inimene kaks korda voodit võita ei saa.

Esimesel etapil oli fortuunaks oli Marmella asutaja, EGCC klubiliige ja naistevõistlusel osaleja Merle Veerits, kes võttis loosikastist välja Kairi Auväärti nime. Palju õnne uue voodi puhul!

Saa tuttavaks: kontinentaalvoodi Ines

Esimese etapi loosiauhinnaks on kontinentaalvoodi Ines 90 × 200 cm, mille kohta saad lähemalt lugeda e-poes Voodike.ee.

Kõik Marmella tooted valmivad eranditult siinsamas Eestis käsitööna, väärtustades kohalikku kogukonda ja kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga Euroopa materjale. Loe lähemalt: Marmella.ee

Marmella 20% sooduskood: golfisober

Marmellal on hea pakkumine golfimängijatele: sooduskoodiga GOLFISOBER saad kõikidelt Marmella toodetelt 20% allahindlust.

Sooduskood kehtib e-poes Voodike.ee kuni 15. juunini 2024 (k.a).

Pane end kirja järgmisele etapile

Igal etapil jagatakse edetabeli punkte 20 parimale võistlejale järgmise süsteemi alusel: 1.koht 30 punkti, 2.koht 24 punkti, 3. koht 20 punkti, 4. koht 18 punkti, 5. koht 16 punkti, 6. koht 15 punkti, … 20. koht 1 punkt. Sarja üldvõitja selgub nende võistlejate vahel, kes võtavad osa vähemalt kolmest etapist ehk kokku läheb viiest etapist arvesse kolm parimat kohapunkti.

 • TEINE ETAPP: neljapäev, 4. juuli kell 17.00
  Sea Course, 1–9 rada
  Pane end kirja GolfBoxis
  NB! Registreerimine avatud kuni 2. juuni kell 12.
 • KOLMAS ETAPP: kolmapäev, 24. juuli kell 15.00
  Sea Course, 18 rada
 • NELJAS ETAPP: kolmapäev, 21. august kell 17.00
  Stone Course, 9 rada
 • VIIES ETAPP: kolmapäev, 25. september kell 12.00
  Sea Course, 18 rada

Täname toetajaid