Laupäeval, 13. aprillil teeb esimest korda sel hooajal uksed lahti Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran. Esialgu on restoran avatud nädalavahetusel ja anname aegsasti teada, kui saab keha kinnitada ka nädala sees.

“Meie kuuenda hooaja ettevalmistused on läinud veidi erilisemalt. Palju hoogu andis märtsis saadud Põhja-Euroopa parima golfirestorani tiitel, mis innustab meid jätkama kõrgetasemelise teeninduse ja maitseelamuste pakkumisega kõigile meie külalistele,” ütles restorani juhataja Kersti Kuus.

“Laupäeval alustame kevadmenüüga ning lõhesõprade rõõmuks on tagasi nii grillitud lõhe, vrapp kui supp. Burksid on meil sel aastal väikese tvistiga ja kes pole veel proovinud ILLY Cremat, siis soovitan seda nautida magustoiduks või soojal suvepäeval mõnusa ergutava vahepalana,” jagas Kuus menüüsoovitusi.

“Põhimenüüd pakume juba maikuus ja seal on lisaks uutele maitsetele head uudised pitsasõpradele. Nädala alguses käis Da Vinci pitsakokkasid koolitamas tunnustatud Itaalia pitsaguru Alessandro Negrini, kellega ulatub koostöö juba kümne aasta taha. Sel korral näitas ta uusi tehnikaid ja sättis paika uued maitsed. Igal juhul ootame rõõmsaid taaskohtumisi meie püsiklientidega ja loodetavasti saame juurde uusi sõpru,” sõnas Kuus, kel hakkab sel aastal golfirestoranis jooksma neljas hooaeg.

Aprillis on restoran avatud:

  • L kella 11–21
    (köök on avatud kuni kella 20.30)
  • P kella 11–19
    (köök on avatud kuni kella 18.30)