NB! Tegemist on 1. aprilli uudisega. Head lugemist!

Aprillis stardib Estonian Golf & Country Clubi golfiuudisteportaal Golfielu24.ee, mis toob huvilistele lähemale golfimaastiku olulisimad ja põletavaimad teemad, kireva seltsielu, ekspertide näpunäited ja suure 2024. golfiaasta horoskoobi.

Vajaduse luua päevakajalistest golfiteemadest rääkiv portaal tingis golfiuudistele pühendunud toimetuste puudus Eesti meediamaastikul. “Portaali loomisel ei hakanud me jalgratast leiutama ja võtsime eeskujuks Eesti parimad meediamajad. Objektiivsete uudiste loomisel eeskujuks ka Tallinna Linnavalitsuse tegus teleuudiste- ja ajalehetoimetus,”avaldas AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross. “On tähelepanuväärne, et portaali toimetus tegutseb küll Jõelähtmes, aga lugejateni jõuavad lood kõigilt kümnelt Eesti golfiväljakult,” lisas Kross.

Tänapäeva kiire elutempoga hõivatud inimtöötajate asemel kasutab toimetus tehisintellekti abi nii uudiste kui pildimaterjali loomisel. Kasutusele tuleb ka Eesti esimese naistelt naistele mõeldud juturoboti nAIne 1.0 materjal. Laia teemaderingi kuuluvad päevakajalised reportaažid võistlustelt, krimi- ja moeuudised, aianduse ja golfiekspertide nõuanded. Toimetus ootab rohkelt kaastöid rubriigile “Golfari arvamusnurk”, mis loodetavasti kujuneb Eesti golfielu intellektuaalse debati südameks.

Golfielu24.ee on alates aprillist kohal igal võistlusel ning kajastab kõiki golfisündmusi nii veebis kui sotsiaalmeediakanalites. 2024. aasta golfihooaeg kulmineerub 13. oktoobril, mil kuulutame välja aasta seksikaimad golfarid. Väärika auhinna laureaadid valitakse professionaalse žürii ja Eesti Golfi Liidus registreeritud golfimängijate kaasabil 13. oktoobril Unibet Arenal toimuval pidulikul auhinnagalal.

Golfielu24.ee: rohkem klatši, glamuuri ja päriselt olulisi golfijutte.

Head lugemist!