NB! Tegemist on 1. aprilliks loodud horoskoobiga. Head lugemist!

Aprillist oktoobri keskpaigani on aspekt Uraani kvadraat Kuu sõlmedega. Voolavuse ja transformatsioonide sümbol Uraan tekitab siin enneolematu pinge mineviku ja tuleviku vahele. See seis võib tähendada, et maailm ütleb lahti teatud vanadest väärtustest ja loobub milleski, mis siiani oli iseenesestmõistetav. Loe lähemalt, mida planeedid sinu tähemärgile kaasa toovad.

Jäärade jaoks on 2024. golfiaasta täis üllatusi ja ootamatuid pöördeid. Oodake, et teie löögid võivad olla nii teravad kui teie kõige teravamad vestlused klubimajas. Olge valmis kaheksaks õnnelikuks rajaks ja kaheksaks mitte nii õnnelikuks! Ülejäänud kaks rada lähevad täiesti pekki niikuinii. Aasta teises pooles on võimalik, et keegi hakkab lõpuks huvi tundma teie isikliku elu vastu.

Sõnnidele võib 2024. golfiaasta tuua stabiilsust ja kindlustunnet. Kasutage oma kannatlikkust ja visadust eesmärkide saavutamiseks ning ärge laske väikestel takistustel end heidutada. Naissõnnid! Pidage meeles, et iga golfimäng on nagu hea vein: see paraneb vanusega. Meessõnnid! See lause teile ei kehti, sest teie mängu ei paranda ka kõige kangem alkohol.

Kaksikutele võib 2024. golfiaasta tuua mõnevõrra vaheldust ja mitmekesisust. Olge valmis uuteks väljakutseteks ja ärge kartke eksperimenteerida erinevate mängustiilidega. Kasutage oma paindlikkust ja kohanemisvõimet, et võita igasugused olukorrad. Ärge unustage kõva häälega naerda ka siis, kui pall ei liigu päris nii, nagu soovite. Augustis võivad teie südamesopi salajased unistused reaalsuseks saada, kuid mitte päris sellisel viisil, nagu oleksite eeldanud.

Vähid, ärge 2024. golfiaastal laske end häirida pisiasjadest. Teie intuitiivne lähenemine mängule võib viia suurepäraste tulemusteni. Veenduge, et teil oleks alati varuks mõni ekstra pall, et vältida ebamugavaid olukordi. Aasta esimeses pooles võite kalduda liigselt unistustesse. Jätke meelde, et ebarealistikud lootused töötavad vaid koostöös kalli eratreeneri, põhjatu rahakoti ja vankumatu meelekindluse puhul, mida sel aastal planeedid ega tähed teile ei ennusta.

Lõvide särav isiksus, enesekindlus ja sihikindlus aitavad 2024. golfiaastal võita kõik takistused, nii sõna otseses kui ka kaudses mõttes. Laske oma mängul särada nagu Egiptuse päikeselõõsas! Juulis on soodne aeg probleemide lahendamiseks, mis võib küll viia kriminaalse karistuse või lahutuseni. Ärge laske sellistel pisiasjadel ennast häirida ja jätkake säramist. Ja ärge unustage särades päikesekreemi.

Neitside täpsus ja analüütiline mõtlemine teevad 2024. golfiaastal teist tõelise golfimängu kuninga või kuninganna! Kuid ärge laske end liialt kaasa haarata kaasmängijate ilmselgetest vihjetest. Mõnikord on parimad löögid need, mis tulevad südamest. Aasta esimeses pooles võivad tööelu ja golf ootamatul viisil põimuda. Novembrist kuni tuleva aasta märtsini on planeetide seis soodne, et ette võtta lühike puhkus golfist.

Kaalude jaoks on 2024. golfiaasta täis tasakaalu otsimist nii golfiväljakul kui ka pärismaailmas. Ärge laske end häirida väikestest raskustest, vaid keskenduge oma mängu harmooniale ja ilule. Seda siis golfimaailmas. Päriselus püüdke väikesed raskused kohe ületada, et need ei kasvaks suurteks raskusteks, nagu teil eelmistel aastatel on ikka ja jälle “juhtunud”.

Skorpionid võivad 2024. golfiaastal valmistada oma konkurentidele tõelisi üllatusi. Teie intensiivsus ja mängukirg panevad teid pööbli seest välja paistma. Ärge kartke oma emotsioone näidata. Teie kirg võib olla salajane relv! Vahel muidugi ei pruugi kirest piisata ning vaja läheb selget treeningplaani, karmi dieeti, pikka ööund ja mõnuainetest loobumist.

Ambitsioonikate Amburite jaoks on 2024. golfiaasta täis seiklusi ja võimalusi oma mänguoskuste täiustamiseks. Planeetide seis on soodne sisetreeninguteks alates oktoobri teisest poolest. Olge avatud uutele kogemustele ja ärge kartke väljakul midagi uut proovida. Näiteks taktitunnet ja võika naeru tagasihoidmist kaasmängija ebaõnnestumisel. Kes teab, võib-olla avastate sel hooajal oma uue lemmikrajakese, kus te iga kord palli ei kaota.

Kaljukitsed võiksid 2024. golfiaastal keskenduda pigem vaimsele mõttetööle kui eesmärkidele. Ärge mitte mingil juhul laske end häirida väljakutsetest. Väljakutsed ei ole teile, need on teie konkurentidele. Teie järjepidevus ja kannatlikkus viivad teid õnne poole vaid siis, kui tundub, et teie mäng ei lähe nii, nagu soovite. Kõik ei pea võitma. Kõik ei pea ka osa võtma. Võibolla on mõni teine spordiala teile sobilikum. Tennis? Purjetamine? Talisuplemine? Teie klubi saab mänguõigusele kulunud raha ka tagasi maksta, kui viisakalt põhjendada.

Veevalajad võivad 2024. golfiaastal lasta oma loovusel ja innovatsioonil vabalt voolata. Ärge kartke katsetada uusi löögitehnikaid ja strateegiaid. Teie ootamatu julgus võib viia teid uutele kõrgustele. Välja arvatud golfiväljakutel, mis on tasased nagu heinamaa ja igavad nagu keskkooli füüsikatund. Planeediseisud muudavad teid vastuvõtlikumaks kõikvõimalike esoteeriliste ebateaduste suhtes, kuid seiske sellele kindlalt vastu.

Kalad võivad 2024. golfiaastal juhinduda oma eksimatul intuitsioonil. Teie empaatiline lähenemine võib anda teile eelise teie vastaste ees, kuna suudate paremini lugeda väljakut ja ennustada tuule suunda. Seda, kas tegemist on intuitsiooni või tasulise ilmaäpiga, näitab vaid aeg. Olge avatud imedele ja ärge unustage naeratada. Mõnikord on positiivne suhtumine kõige olulisem varustus väljakul ja teie siirust taotlev naeratus ei mõjugi nii imelikult kui eelmistel aastatel.

Golfielu24.ee: rohkem klatši, glamuuri ja päriselt olulisi golfijutte.

Head lugemist!