Kaunist kevade algust, hea golfimängija! Iga hooaja eel jõuab meieni kaks kärsitut, kuid täiesti olulist küsimust: millal avatakse klubihoone ja millal saab mängida Sea Course’il. Anname esimese kevadpäeva puhul põgusa ülevaate, missugused plaanid meil on.

Stone Course’il suvegriinid

Uus info! Eelolevaks lihavõttepühade nädalavahetuseks lubab ilmataat kamaluga kevadsoojust ja seetõttu saab talvegriinidele “nägemist” öelda. Stone Course on jätkuvalt avatud ja suvegriinidel saab mängida alates neljapäevast ehk 28. märtsist.

NB! Kui sul veel mänguõigust ei ole, siis vaata lähemalt hooaja mänguõiguste sooduspakkumisi.

Sea Course ja harjutusväljakud

Meie väljakute hooldusmeeskonna juhi Andri Schmidti sõnul vajab Sea Course sulamiseks ja ettevalmistusteks aega. “Väljaku tervis on teist talve järjest heas korras ja Sea Course’i avamise kohta jagame täpsemat infot aprilli alguses,” lubas Andri, kelle sõnul käivad kevadtööd juba suure hooga.

Tuletame meelde, et harjutusväljakud ja Driving Range on märtsi viimasel nädalavahetusel veel suletud. Driving Range’i hoone tualettruumid on jätkuvalt avatud ja pallimasina kõrval kastis asuvad tulemuskaardid.

Jälgi meie kodulehe või Chronogolfi teavitusi, nii saad avamisinfo kätte kõige kiiremini.

Klubihoone

Klubihoone avab uksed 2. aprillil. Samal päeval avame ka riietusruumid, saunad, Pro Shopi ning iseteenindusliku kohvipunkti, kust saab iga päev kaasa haarata snäkke, karastusjooke ja kuumi kohvijooke.

Klubihoone lahtiolekuajad:

  • E–R kella 10–21
  • L–P kella 9–21

Caddiemasteri ja Pro Shopi lahtiolekuajad:

  • E–R kella 10–19
  • L–P kella 9–18

Teenindusjuhi Kirke Kotsari sõnul on Pro Shopi jõudnud mitmed uued mudelid ja tooted. “Eriti hea meel on selle üle, et alates sellest hooajast on meil saadaval valik populaarse Rootsi spordiriiete tootja J.Lindebergi uued hooaja rõivaid,” avaldas Kirke.

Restoran

Restoran ootab esimesi külalisi 13. aprillil. “Aprillis oleme avatud laupäeviti ja pühapäeviti, aga loomulikult ka võistluste ja eriürituste ajal. Alustame lühendatud kevadmenüüga ja restoran on avatud kella 11–21. Köök läheb kinni nagu ikka 30 minutit varem. Maikuus oleme avatud iga päev ja hiljemalt kuu keskel läheme üle põhimenüüle,” rääkis Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani juhataja Kersti Kuus. “Klubimaja kohvipunkt on avatud alates 2. aprillist, kuid rajakohviku avamine sõltub Sea Course’i avamisest,” lisas Kersti.

EGCC Links Masters

Hooaja esimene võistlus EGCC Links Masters leiab aset 14. aprillil. Kohti veel jagub ja registreerida saab GolfBoxis kuni 12. aprillini.

Green Cardi kursused

Esimesed Green Cardi kursused toimuvad 19.–20. aprillil. Vaata ajakava ja levita sõna tuttavate seas, kes on väljakule kibelenud, aga pole julgenud esimest sammu teha.

Stone Course