Kaunista kevään alkua, hyvä golfari! Ennen jokaista kautta saamme kaksi kärsimätöntä, mutta ehdottoman tärkeää kysymystä: milloin kerhotalo aukeaa ja milloin Sea Coursella pääsee pelaamaan. Teemme seuraavassa lyhyen yleiskatsauksen suunnitelmistamme.

Kentät

Kentänhuoltotiimimme johtajan Andri Schmidtin mukaan Stone Coursella on talviviheriöt vielä muutaman päivän. “Kesä-greenit avataan Stonelle silloin, kun sääolosuhteet ovat sopivat, eli maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Sea Course tarvitsee vielä aikaa sulaakseen. Jaamme tarkemmat tiedot tämän kentän avaamisesta huhtikuun alussa”, lupasi Andri, jonka mukaan kevättyöt ovat jo täydessä vauhdissa.

Muistutamme, että myös harjoituskentät ja Driving Range ovat suljettuina jonkin aikaa. Driving Range -rakennuksen vessat ovat edelleen auki ja tuloskortit ovat pallokoneen vieressä olevassa laatikossa.

Klubitalo

Klubitalo avaa ovensa 2.4. Samana päivänä avaamme myös pukuhuoneet, saunat, Pro Shopin ja itsepalvelukahvilan, jolta voi napata joka päivä välipaloja, virvoitusjuomia ja kuumia kahvijuomia.

Klubitalo:

  • Ma–Pe klo 10–21
  • La–Su klo 9–21

Caddiemaster & Pro Shop:

  • Ma–Pe klo 10–19
  • La–Su klo 9–18

Palvelupäällikkö Kirke Kotsarin mukaan Pro Shopiin on saapunut useita uusia malleja ja tuotteita. ”Olemme erityisen iloisia siitä, että tästä kaudesta alkaen meillä on valikoima suosittuja ruotsalaisten urheiluvaatevalmistajien J.Lindebergin uusia sesonkivaatteita”, Kirke sanoi.

Ravintola

Ravintola toivottaa ensimmäiset vieraansa tervetulleiksi 13. huhtikuuta. ”Huhtikuussa olemme avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta tietysti myös kilpailujen ja erikoistapahtumien aikana. Aloitamme supistetulla kevät-menulla ja ravintola on avoinna klo 11-21. Keittiö sulkeutuu normaalisti 30 minuuttia aikaisemmin. Toukokuussa olemme avoinna joka päivä, ja viimeistään kuun puolivälissä siirrymme normi-menuun“, kertoo Jõelähtmessä sijaitsevan Da Vinci Golf -ravintolan johtaja Kersti Kuus. ”Kerhotalon kahvila on ollut avoinna 2. huhtikuuta lähtien, mutta kenttäkahvilan avaaminen riippuu Sea Coursen avautumisesta”, Kersti lisäsi.

EGCC Links Masters

Kauden ensimmäinen kilpailu, EGCC Links Masters, pelataan 14. huhtikuuta. Paikkoja on vielä vapaana ja GolfBoxissa voi ilmoittautua 12.4. asti.

Green Card -kurssit

Ensimmäiset Green Card -kurssit järjestetään 19.-20 huhtikuussa. Katso aikataulu ja levitä sanaa ystävillesi, jotka kaipaavat päästä kentälle, mutta eivät ole uskaltaneet ottaa ensimmäistä askelta.

Stone Course