Rein Auväärt
Rein Auväärt “80”

Teisipäeval, 19. märtsil täitus Eesti golfi grand old man’il Rein Auväärtil 80. eluaasta. Avasime selleks puhuks klubihoone uksed, et saaksime vitaalsele kolleegile tervist, õnne ja kustumatut huumorimeelt soovida, klaase kokku lüüa ja muheda jutuajamise kõrvale ka head-paremat nosida.

Lisaks elevil töökaaslastele andis õnnitlused üle ka Eesti Golfi Liidu peasekretär Kristo Raudam ja Estonian Golf & Country Clubi üks asutajatest Mait Schmidt.

Küllap oleks tähtsa päeva tähistamine kestnud õhtuni, aga meie juubilar pidi kiirustama eratundi andma. Tegus härra on talvisel sisehooajal hoidnud oma golfijüngrid vormis ja oleme üpris kindlad, et kui panna kaalukausile juubelitordi söömine või õpilaste edusammud, siis võidab pika puuga viimane.

Muuseas, esimesed tulevased golfitähed on end juba pannud Green Cardi kursustele, mis lähevad Reinu juhendamisel lahti alates 19. aprillist. Saame kindlad olla ka selles, et kui hooaeg täie hooga lahti läheb, vurab Rein marshal’iautoga väljakutel ning hoiab silma peal tempol, etiketil ja aeg-ajalt ka mängijate tervel mõistusel.

Elagu juubilar ja kohtumiseni väljakul!

Vaata ka: