Golfitrennid Telliskivi Rohelises saalis

Golfihooaja alguseni on jäänud vähem kui sada päeva, mistõttu on Jõelähtme Golfiakadeemial varuks Cristofer Hermani grupitrenni eripakkumine kümneks järjestikuseks trenninädalaks. Sisetingimustes toimuvad trennid on olulised nii algajatele kui edasijõudnud golfaritele, et tuletada meelde tehnikat ja suurendada enesekindlust.

“Igas tunnis võtame läbi erinevad elemendid, kuid suurim tähelepanu on pika löögi tehnikal. Eesmärgiks on saavutada hooaja alguseks iga golfikepiga parem täpsus ja pikem löök,” selgitas Cristofer trennide sisulist poolt. Grupi maksimaalne suurus on kuus inimest, et iga harjutaja saaks tunni jooksul personaalset tähelepanu.

Algajate trenniajad

Roheline grupp HCPI 36+

  • 1 × nädalas: T kella 19–20
  • 2 × nädalas: E, K kella 19–20

Edasijõudnute trenniajad

Kollane grupp HCPI 10–36

  • 1 × nädalas: T kella 18–19
  • 2 × nädalas: E, K kella 18–19

Pane end kirja

Treeningud toimuvad Telliskivi Loomelinnakus asuvas Rohelises saalis ja kümne nädala erihind on:

  • 1 × nädalas 200 €
  • 2 × nädalas 350 €

Trenni registreerimiseks saada e-kiri aadressile akadeemia@egcc.ee. Lisainfot võid julgelt küsida ka Cristofer Hermani telefonil +372 5347 0477. Grupitrenni eripakkumine kehtib kuni 15. jaanuarini.

Pro Cristofer Herman

“Parim viis, kuidas hirme ületada ja oskuseid arendada, on tulla grupitrenni. Trennides saame lahata kõike, mida golf hõlmab,” selgitas Cristofer grupitreeningu eeliseid möödunud aasta märtsikuus EGGC-le antud intervjuus.

“Treenerina on minu jaoks tähtis, et treenitav lahkuks tunnist tundega, et ta on saanud midagi kasulikku ja nüüd teab, millele on vaja tähelepanu pöörata. On eriti hea, kui trenni tõttu tekib treenitaval suur isu iseseisvalt harjutada. Trenn peab olema õpetlik ja motiveeriv. Nõnda tunnen, et olen läbi viinud hea tunni ja olen suutnud kliendile pakkuda väärtust, mida ta minult ootab,” lisas Cristofer.

“Iga inimene õpib omas tempos ja tuleb tundi eri ootusega. Minu eesmärk on mõista treenitava soove ja leida viis, kuidas neid soove realiseerida,” julgustas Cristofer omaette pusijaid. “Muud pole vaja: tee üks vapper samm ja pane end treeningule kirja.”

EGCC golfitreener Cristofer Herman, Pro