Tallinn Inside Golf Swing Lab golfisimulaator
Tallinn Inside Golf Swing Lab golfisimulaator

Detsembris algavad Jõelähtme Golfiakadeemia paaristreeningud golfisimulaatoril sõpradele ja lähedastele, kel on ühine huvi paremaks golfimängijaks saada. Treeningud toimuvad kord nädalas golfistuudios Tallinn Inside Golf PGA Pro Maxime Chardoni juhendamisel.

Tunnised paaristrennid leiavad aset:

  • teisipäeviti kella 16–17
  • teisipäeviti kella 17–18
  • neljapäeviti kella 16–17
  • neljapäeviti kella 17–18

Paaristreeningud sobivaid golfimängijatele, kes soovivad kevadhooajale vastu minna veelgi paremas vormis, aga ka neile, kes soovivad sportlikult ühist aega veeta. Kuutasu 110 €/inimene sisaldab kord nädalas treeningut golfisimulaatoril koos treeneri juhendamisega. Paaristreeningule saad registreerida e-kirja teel akadeemia@egcc.ee.

120 väljakuga golfisimulaator

Sisetreeningute üheks boonuseks on tehnoloogia võimaluste kasutamine. Paaristreeningud leiavad aset neljameetrise lameekraaniga Swing Labis, kus saab lööke harjutada enam kui 120 golfiväljakuga Trackman simulaatoris. Lisaks saab Trackmani ühendada K-COACH-nimelise 3D Jacket vestiga, mis jälgib golfimängija keha liikumist. Treener on igal sammul abiks nii löögitehnika lihvimisel kui simulaatori tundmaõppimisel.

Vaata ka: