Golfitrennid: Telliskivi Roheline saal
Talvised golfitrennid Telliskivi Loomelinnaku Rohelises saalis

Jõelähtme Golfiakadeemia läheb oma esimesele sisehooajale vastu tunniplaaniga nii täiskasvanutele kui noortele. Talvine hooaeg kestab kuni 31. märtsini ning treeningsaalid asuvad nii Telliskivis, Lasnamäel kui Tondil. Muuseas, Telliskivi Loomelinnakus asuva Rohelises saali golfistuudio on spetsiaalselt püsti pandud Jõelähtme Golfiakadeemia treeningutes osalejatele.

Grupitrennid alustajatele

Alustajatele mõeldud grupitrennid toimuvad kahes grupis kella 19–20 Telliskivi Loomelinnakus asuvas Rohelises saalis. Golfitrennis saab osaleda kaks korda nädalas esmaspäeviti ja kolmapäeviti või üks kord nädalas teisipäeviti. Treeningutele on oodatud golfarid händikäpiga üle 36, suvehooajal Rohelistes grupitreeningutes osalejad, Green Cardi kursuse läbinud tulevased golfarid ja kõik need mängijad, kes tunnevad end golfiväljakul “rohelistena”.

Treeningute fookus on golfi baasoskuste kinnistamisel, et 2024. golfiaastale saaks vastu minna enesekindlamalt. Treeninguid viib läbi Cristofer Herman ja kuutasu sees on golfivarustuse kasutamine.

Alustajatele mõeldud trenni saab ka tasuta proovitrenni tulla, siis registreeri oma tulek Sportlyzeris vähemalt kaks päeva enne Rohelise grupi treeningpäeva. Proovitrenni kohtade arv on piiratud.

Grupitrennid golfaritele händikäpiga 10–36

Need golfarid, kelle händikäp jääb vahemikku 10–36, saavad 2024. golfihooajaks ettevalmistusi teha samuti golfitreeneri Cristofer Hermani juhendamisel. Treeningud toimuvad Telliskivi Loomelinnakus asuvas Rohelises saalis ning trennis saab osaleda kas kaks korda nädalas esmaspäeviti ja kolmapäeviti või üks kord nädalas teisipäeviti. Nn kollase grupi treeningute eesmärk on suurendada stabiilsust, et golfimäng muutuks tõeliseks nauditavaks.

Golfitrennid noortele

13–18-aastaseid golfihuvilisi ootavad treenerid Cristofer Herman ja Maxime Chardon golfistuudios Tallinn Inside Golf, mis on varustatud Trackmani tehnoloogia ja 10-meetrise kaarja ekraaniga. Kahetunnised treeningud leiavad aset reedeti kella 16–18 ja sisaldavad ka golfivarustust.

Paaristreeningud – UUS!

Alates 5. detsembrist pakume paaristreeninguid sõpradele ja lähedastele, kel on ühine huvi paremaks golfimängijaks saada. Treeningud toimuvad kord nädalas golfistuudio Tallinn Inside Golf simulaatoril PGA Pro Maxime Chardoni juhendamisel. Tunnised paaristrennid leiavad aset teisipäeviti ja neljapäeviti kella 16–17 ja kella 17–18.

Paaristreeningule saad registreerida e-kirja teel akadeemia@egcc.ee.

Registreerimine

Jõelähtme Golfiakadeemia kasutab Sportlyzeri broneerimissüsteemi ja tunniplaani. Uutel osalejatel ja palume täita Sportlyzeri ankeedi.

Eratunnid

Golfitrenn stuudios Tallinn Inside Golf
Eratunnid stuudios Tallinn Inside Golf

Lisaks grupitrennidele saab talvisel hooajal osa võtta ka eratundidest. Golfistuudios Tallinn Inside Golf saab osaleda nii üksi kui seltskonnaga PGA Pro Maxime Chardoni treeningutel. Valikus on kaks simulaatoriga ruumi ja paindlikud paketid nii golfistuudio liikmetele kui külalistele.

Vaata lähemalt ja registreeri treeningule: tallinn.golf

Pro Cristofer Herman annab eratunde mitmes Tallinna sisegolfistuudios ja trenniajad on paindlikud. Kuni 26. novembrini saavad 20 kiireimat registreerijat osta 10 eratunni paketi soodushinnaga 450 €. Pakett kehtib 2023. ja 2024. aastal.

Küsi lisainfot ja registreeri treeningule e-kirja teel cris@egcc.ee.

Forus Spordikeskuse Tondi golfistuudios saab osaleda eratunnis PGA Pro Rein Auväärti juhendamisel. Korraga mahub harjutama kuni neli inimest ja treeningajad on järgmised:

  • T, N kl 15–16, 16–17, 17–18 ja 18–19
  • P kl 14–15, 15–16 ja 16–17

Küsi lisainfot ja registreeri treeningule e-kirja teel auvaart.rein@gmail.com.

Golfitrenn Forus Spordikeskuse Tondi golfistuudios
Eratunnid Forus Spordikeskuse Tondi golfistuudios