Danielle Truusa

Estonian Golf & Country Clubi üheksast tähtsamast klubivõistlusest on kaheksa seljataga ja enne 30. septembril algavat EGCC Links Championshipi on vähemalt naiste edetabelis veel kõik lahtine.

2023. hooaja naiste edetabeli kõrgeimal kohal on Danielle Truusa 240 punktiga, kolmandat kohta hoiab Elizaveta Sofia Reemet 222 punktiga ja kolmandal kohal on Lill Kangust 193 punktiga. Naiste võitja tuleb just nende kolme seast ja otsustavaks saabki nädalavahetusel toimuv võistlus, kus neidude kolmik on ka stardis. Neljandal kohal on Anneli Esken 151 punktiga viiendat kohta hoiab Anu Uuemõis 111 punktiga.

Rauno Pikk

Meeste edetabelis on esikohal Rauno Pikk 196 punktiga, mis annab 61-punktilise edumaa teise koha ees. Piltlikult öeldes võib Rauno jalad seina peale panna, aga hoolimata sellest on ka tema EGCC Links Championshipil stardis. Teist kohta hoiab Ruut Kangust 135 punktiga ja kolmandal kohal on Richard Teder 125 punktiga. Neljandal kohal on Janar Toomesso 114 punktiga ja viiendal Lauri Kiviloo 113 punktiga.

Vaata lähemalt:

Pane end EGCC Links Championshipile kirja!

Registreerimine GolfBoxis on avatud kuni 29. septembrini kella 12.

Kuidas edetabelisse pääseda?

Punktide saamine on imelihtne. Võetakse löögimängu tulemus, olenemata kust tiidelt mängiti, ja võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelis rohkem punkte. Kui mängijad lõid sama palju lööke, siis saavad mõlemad mängijad sama palju kohapunkte. Ehk näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata.

Loe lähemalt: