Fotod: Maxx Royal Belek Golf Resort

Laupäeval, 30. septembril stardib EGCC Links Championship, kus saab viimast korda sel hooajal koguda EGCC klubi edetabeli punkte. Stone Course’i 36 rajal toimuva kahepäevase võistluse peatoetaja on Maxx Royal Belek Golf Resort.

  • HCPI alla 28,0
  • Stone Course, 36 rada (mõlemal päeval 2 × 9 rada)
  • Löögimäng
  • Mehed valgetelt tiidelt, naised punastelt tiidelt
  • Stardid esimeselt tiilt alates kella 10.00

Pane end võistlusele kirja!

GolfBoxist leiad võistluse täpsema juhendi ja registreerimine on avatud kuni 28. septembrini kella 12.00.

Auhinnad peatoetajalt Maxx Royalilt

Autasustatakse nii meeste kui naiste võistlusklassi kolme löögimängu parimat, ühises arvestuses kolme HCP löögimängu parimat ja ühises löögimängu arvestuses parimat seeniori ja parimat mid-amatööri. Maxx Royali auhinnalaual on ka kingitused meeste ja naiste arvestuses pikima drive’i lööjatele ning osalejale, kes lööb lähimale lipule. Traditsioonilisele EGCC Links Championshipi rändkarikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud mees- ja naismängija nimed.

Links Championshipi HCP löögimängu võitja saab prii pääsme 4.–8. detsembril toimuvale MAXX Royal Cup finaali Belekisse Türki.

Auhinna sees on nii võistlemine Montgomerie Golf Course’il, majutus Maxx Royal Belek Golf Resort 5* hotellis kui toitlustus. Võitja kanda jäävad lennupiletid.