Fotod: Maxx Royal Belek Golf Resort

Laupäeval, 30. septembril algab EGCC Links Championship, kus saab viimast korda sel hooajal koguda EGCC klubi edetabeli punkte. Stone Course’i 36 rajal toimuva kahepäevase võistluse peatoetaja on Maxx Royal Belek Golf Resort. Loomulikult on lahkelt starti oodatud ka need golfimängijad, kes veel meie klubiliikmed ei ole.

Võistlus toimub kolmes klassis. Naised ja mehed mängivad eraldi puhast löögimängu´ja lisaks on ühine HCP-löögimängu arvestus, kus selgub üks üldvõitja.

  • HCPI alla 28,0
  • Stone Course, 36 rada (mõlemal päeval 2 × 9 rada)
  • Löögimäng: mehed valgetelt tiidelt, naised punastelt tiidelt
  • Erivõistlused: lähim lipule ja pikim draiv
  • Stardid esimeselt tiilt alates kella 10.00
  • Rikkaliku auhinnalaua katavad Maxx Royal ja SunExpress

Pane end võistlusele kirja!

GolfBoxist leiad võistluse täpsema juhendi ja registreerimine on avatud kuni 29. septembrini kella 12.00.

Auhinnad peatoetajalt Maxx Royalilt

Nagu ka eelnevatel aastatel katab väärika auhinnalaua Maxx Royal. Autasustatakse nii meeste kui naiste võistlusklassi kolme löögimängu parimat, ühises arvestuses kolme HCP löögimängu parimat ja ühises löögimängu arvestuses parimat seeniori ja parimat mid-amatööri.

Auhinnalaual on ka kingitused meeste ja naiste arvestuses pikima drive’i lööjatele ning osalejale, kes lööb lähimale lipule. Traditsioonilisele EGCC Links Championshipi rändkarikale graveeritakse parima löögimängu tulemuse teinud mees- ja naismängija nimed.

Links Championshipi HCP löögimängu võitja saab prii pääsme 4.–8. detsembril toimuvale MAXX Royal Cup finaali Belekisse Türki.

Auhinna sees on nii võistlemine Montgomerie Golf Course’il, majutus Maxx Royal Belek Golf Resort 5* hotellis kui toitlustus. Võitja saab ka SunExpressi lennupileti, mida saab kasutada vastavalt lennufirma sõiduplaanile.

Auhinnad SunExpressilt

Lennufirma SunExpress soovib võistlejatele palju edu ning paneb loosikasti tasuta lennupileti Tallinnast Antalyasse ja tagasi! Lennupileti saab ka HCP löögimängu võitja!

Lennupileti võitjatel on võimalus nautida SunExpress Tallinna–Antalya otselennul Euroopa parima puhkuselennufirma teenindust. Loe lähemalt: sunexpress.com

SunExpress lendab Tallinnast otse golfimängijate paradiisi Antalyasse Türgis. Otselennud Antalyasse kestavad kuni 11. novembrini 2023, toimuvad ka jõulude ja uue aasta ajal ning algavad uuesti 24. veebruaril 2024.