Septembri viimasel pühapäeval ootab ees EGCC Estonian Rumble IV, mille peatoetaja on Da Vinci. See on ainulaadse formaadiga võistlus, kus nelja tiimiliikme tulemus läheb järjest olulisemaks, mida lõpupoole mäng jõuab.

Osalema ootame kõiki, kellel on aktiivne WHS HCPI. Pane kokku oma võistkond või registreeru üksinda ja leiame sulle toredad kaaslased!

Võistlejaid ootavad ees:

  • Sea Course’i 18 rada
  • Stardid 1. tiilt alates kella 8.30
  • Võistkondlik HCP-löögimäng
  • Mehed löövad kollastest, naised ja U15 juuniorid punastelt tiidelt
  • Erivõistlused (avaldatakse vahetult enne võistluspäeva)
  • Ainulaadne mänguformaat maailmas

Pane end võistlusele kirja!

GolfBoxist leiad võistluse täpsema juhendi ja registreerimine on avatud kuni 22. septembrini kella 12.00.

Auhinnad peatoetajalt Da Vincilt

Autasustatakse kolme paremat võistkonda ja erivõistluste võitjaid ning loomulikult läheb kõigi kohalolijate vahel loosi hulgaliselt auhindu. Parima võistkonna liikmete nimed graveeritakse Tauno Kangro loodud Estonian Rumble’i karikale, mis kaunistab kuni järgmise võistluseni klubihoone karikate vitriini.

Võistluse rikkaliku auhinnalaua katavad Da Vinci head sõbrad Eestist, Itaaliast ja Prantsusmaalt:

Üks väga eriline võistlus

Estonian Rumble on olemuselt nagu tõeline eesti pidu – alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Kui võistlus algab mõnusalt ja pingevabalt, siis lõpupoole sõltub igast löögist, kas tüüritakse võidu poole või kukutakse kolinal viimaste hulka.

Esimeselt viielt rajalt läheb arvesse iga raja kohta parima võistkonnaliikme tulemus. Järgmiselt viielt rajalt läheb arvesse kaks parimat tulemust, radadelt 11–15 juba kolm parimat tulemust, mis tähendab, et nüüd võib igal rajal üks mängija natuke eksida. Viimaselt kolmelt rajalt lähevad juba kõikide võistkonnaliikmete tulemused arvesse.

Võistluse formaat on sündinud, nagu kõik head asjad, kaks aastat tagasi täiesti kogemata. Loe lähemalt: Eesti esimene Irish Rumble peetud