Laupäeval, 9. septembril leidis aset viies EGCC Ladies Night Outi etapp, mis viis golfinaised mõõtu võtma Sea Course’i 18 rajale. Toimusid ka erivõistlused: 10. rajal lõi lähimale lipule Rutt Kaasik ja 9. rajal lõi pikima avalöögi Liina Ränk.

Täname viienda etapi toetajaid

Rajale andsid energiat kaasa:

Viienda etapi auhinnalauda ja loosikasti panustasid:

Viienda etapi parimad

Etapil peeti võistlejate üle individuaalset arvestust ning vastavalt võistlusklassile mängiti kas punktimängu, HCP maksimum skoori või HCP-löögimängu.

Võistlusklass HCPI 36,0–54,0

Võistlusklassis HCPI 36,0–54,0 tuli 31 punktiga kolmandale kohale Kristi Kukk Niivälja Golfiklubist. Teise koha saavutas Julia Sulp-Christensen (EGCC) 32 punktiga ja sama punktiarvu, kuid madala HCPI-ga võitis esikoha Terje Toomingas (EGCC), kellele oli see hooaja teine etapivõit.

Võistlusklass HCPI 17,1–35,9

Võistlusklassis HCPI 17,1–35,9 oli konkurents kõige tihedam ja siingi mängisid rolli võistlejate HCPI-d. 71 netolöögiga tuli kolmandaks Helen Esinurm (EGCC) ja sama tulemusega sai teise koha Kairi Maidla (EGCC). Esikoha võitis 70 netolöögiga Margarita Ross (EGCC), kelle jaoks oli see esimene etapivõit sel hooajal.

Võistlusklass HCPI kuni 17,0

Võistlusklassis HCPI kuni 17,0 tuli 75 netolöögiga kolmandale kohale Annika Sutt (EGCC). Teise koha sai Ave Epner 72 netolöögiga ja esimest korda sel hooajal võitis esikoha Piret Aloe (EGCC) 71 netolöögiga.

Vaata ka:

Finaal ja lõpupidu 27. septembril

Kolmapäeval, 27. septembril algab võistlus kell 15 ühistardiga Stone Course’il. Ees ootab üheksa rada, etapi punkte jagatakse individuaalses arvestuses, kuid lisaks toimub eriformaadina lõbus võistkondlik punktimäng.

Pärast võistlust toimub klubihoone restoranis toitlustus ja õhtu jätkub piduliku auhinnatseremooniaga Katrin Kuldma salongis aadressil Maakri 19, Tallinn.