Meil on kõikidele EGCC Ladies Night Out osalejatele suurepärane uudis: sarja viiendale etapile lisandus kuues ja selgunud on ka hooaja lõpupeo detailid:

  • V etapp: 9. septembril Sea Course’il
  • VI etapp ja finaal: 27. septembril Stone Course’il
  • hooaja pidulik lõpetamine: 27. septembril Katrin Kuldma salongis

Aga nüüd kõigest lähemalt.

V etapp

Laupäeval, 9. septembril alates kella 9.00 toimuvad järjestikused stardid Sea Course’il, kus ees ootab individuaalne võistlus 18 rajal. Pärast võistlust toimub klubihoone restoranis toitlustus ja viienda etapi parimate autasustamine.

VI etapp ehk finaal

Kolmapäeval, 27. septembril algab võistlus kell 15 ühistardiga Stone Course’il. Ees ootab üheksa rada, etapi punkte jagatakse individuaalses arvestuses, kuid lisaks toimub eriformaadina lõbus võistkondlik punktimäng. Pärast võistlust toimub klubihoone restoranis toitlustus.

Registreerimise tähtaeg GolfBoxis on 25. septembril kell 23.59. Etapil on tavapärane osalemistasu (EGCC klubiliige 25 €, mänguõigusega külaline 30 €, mänguõiguseta külaline 50 €).

Pidulik lõputseremoonia

27. septembril jätkub õhtu Katrin Kuldma salongis aadressil Maakri 19, Tallinn.

  • 19.00 kogunemine
  • 19.30 Katrin Kuldma moeetendus
  • 20.30 auhinnatseremoonia
  • 21.00 ametliku osa lõpp

Hooaja lõpupeole on kutsutud kõik mängijad, kes on osalenud vähemalt ühel etapil. Registreerimine läheb lukku 25. septembril kell 23.59. Lõpupeol osalemistasu ei ole. Pane oma nimi kirja e-kirja teel welcome@egcc.ee.

Amanjeda by Katrin Kuldma – 30 aastat moes

Katrin Kuldma jutustab oma loo disainistuudio loomisest septembris 1993 kuni disaineri jaoks täiusliku loomingulise keskkonna rajamiseni – oma moemaja Tallinna südames Ulthima Thule Galeriis. 30 aasta pikkuse looga Eesti disainerbränd loob kõrge tasemega rõivaid meestele ja naistele ning sisustustooteid slow movement põhimõtetel. Moemaja tootmine on moodsalt digitaliseeritud.

Paari aasta eest loodi oma Amanjeda Meistrite kool. Nautida saab fotonäitust, mis esitab koostöid fotograafidega Toomas Volkmann, Olga Makina, Elisa ja Silvia Kurr, Francesco Pizzo ja Karl Kuldma alates aastatest 1995–2023. Moeõhtul näitavad loomulikult moodi ka modellid.

Hooaja edetabel ja sarja üldvõitjad

Igal etapil jagatakse hooaja edetabeli punkte iga võistlusklassi 20 parimale osalejale. Sarja üldvõitja selgub nende võistlejate vahel, kes võtavad osa vähemalt kahest etapist ning lisaks kas 9. septembril peetavast V etapist või viimasest 27. septembril toimuvast finaaletapist ehk kokku läheb kuuest etapist arvesse kolm parimat.

Kõik kolmandal võistkondlikul etapil osalenud mängijad saavad võrdselt 10 punkti. Individuaalseid kohapunkte sel etapil ei arvestata.

NB! Võistleja teenib kohapunkte selles võistlusklassis, kus ta oma esimese etapi mängis olenemata tema HCPI muutustest läbi sarja hooaja. Näide: võistleja alustas hooaega HCPI-ga 36,1, seejärel langetas HCPI 25 ja viimasel etapil oli HCPI 16,9. Sel juhul saab võistleja kohapunktid võistlusklassis 36,1-54,0, sest osales esimesena selles võistlusklassis.

Auhinnad

Sarja üldvõitjate nimed graveeritakse Tauno Kaungro loodud EGCC Ladies Night Out 2023 karikale. Iga võistlusklassi kolm parimat saavad auhinnad.

Lisaks loositakse kõikide vähemalt kahel võistlusetapil, ühel 18-rajalisel võistlusel ja finaalis osalenute vahel välja:

Kõikide finaalis osalejate vahel loositakse välja hulgaliselt loosiauhindu ja lisaks: