Fotod: Hanno Kross

Kolmapäeval, 2. augustil leidis Stone Course’il aset EGCC Rising Stari teine etapp. Sel korral oli formaadiks võistkondlik Florida Scramble ja väljakul võis näha kuute võistkonda. Igasse tiimi kuulus ka üks mentor ja siinkohal suur tänu meie mentoritele Lauri Kiviloole, Tõnis Segerkrantzile, Toomas Kullile, Robert Rantale ning Margarita ja Jüri Rossile.

Tulemused

Kuigi EGCC Rising Stari sarja eesmärk ei ole vorpida alustajatest golfitšempioneid ega panna rõhku paremusjärjestusele, on vahetu tagasiside edasiseks arenguks oluline. Nii said ka sel korral löögid kokku loetud, et panna paika hetkeseis ja siht tulevikuks. Kaks vähim lööke teinud tiimi said ergutuspreemiad EGCC Pro Shopist, kes lohutuseks pani välja kingituse ka enim lööke teinud tiimile.

Esikoha ehk kõige vähem lööke sai kirja tiim koosseisus Kait Kuus, Maire Kurm ja Tõnis Segerkrantz. Palju õnne suurepärase koostöö eest!

Vaata lähemalt:

Pane end kirja kolmandale etapile

Sel hooajal ootab ees veel üks EGCC Rising Stari kohtumisõhtu. Loodetavasti näeme rajal kõiki esimese ja teise etapi osalejaid ning küllap ka täiesti uusi vapraid alustajaid.

  • EGCC Rising Stari III etapp 10. septembril
  • Formaat: Florida Scramble
  • Registreerimise tähtaeg: 8. septembril kell 12.

Loe reeglitest lähemalt ja pane end kirja: GolfBox

NB! Kui vajad lisainfot või abi registreerimisel, võta julgelt EGCC Caddiemasteriga ühendust telefonil +372 6025 290 või e-posti aadressil welcome@egcc.ee.