Pühapäeval, 23. juulil toimus Stone Course’il hooaja esimene kokkusaamine alustavatele golfimängijatele. Kohal oli kümme vaprat, kes trotsisid vihmast ilmaennustust ja tegid elu esimesed võistlusringid. Olgu öeldud, et ennustus osutus tõeks ja vahepeal said mängijad varju all mõtteid koguda. Nii mõnelegi kulus paus ära ja kui päike jälle siras, hakkasid ka punktiskoorid paranema.

Pärast üheksat rada eneseületamist koguneti klubimaja seminariruumi, et võtta veidike kehakinnitust ja jagada muljeid. Valitsevast lõbusast meeleolust võis julgelt järeldada, et lisaks golfikotile kuulub algaja mängija kohustuslikku varustusse ka huumorimeel. Sest kuidagi peab ju üle saama esimeses tiiboksis tekkinud hirmutundest või ehmatavast olukorrast, kui pealtnäha ühest lihtsalt löögist auku saab hoopistükkis kolm. Siiski tuli igaühel välja vähemalt mõni tõsiselt hea löök, mis andis indu edasi rühkida. Ja näiteks kaheksandal par 3 rajal said kõik mängijad punkti(d) kirja.

Täname mentoreid

Igasse flight’i kuulus ka üks mentor ja siinkohal suur tänu Lauri Kiviloole, Toomas Kullile, Kaido Hindile ja Peter Holmbergile. Mentorid panid südamele, et nende käest tasub rohkem rajal nõu küsida ja miks mitte teha ka väljaspool EGCC Rising Stari mõned ühised mentorringid. Olgu öeldud, et Stone Course’il on mänguringid tasuta ka siis, kui alustajal väljaku mänguõigust veel pole. Mentorringidest saab lähemalt lugeda ka siin.

Tulemused

EGCC Rising Stari kohtumisõhtute eesmärk ei ole alustajaid paremusjärjestusse panna, mistõttu said väärt kogemuse ja EGCC Pro Shopi kingituse kõik osalejad. Võistlus käis nii sel kui järgmistel etappidel tiimide vahel ning tulemused on järgmised:

1. Tuulikki Uluots, Martin Lään, Eduard East, mentor Kaido Hint, 48 punkti
2. Eve East, Priit Jürgenson, Jaan Luks, mentor Toomas Kull, 42 punkti
3. Henri Täht, Karol Karino, mentor Peter Holmberg, 30 punkti
4. Andreas Leznevsky, Gloria Vage, mentor Lauri Kiviloo, 21 punkti

Vaata lähemalt:

Teine etapp 2. augustil

Loodetavasti kohtume nii esimese etapi osalejatega kui uute võistlejatega juba augusti esimesel kolmapäeval. Sel korral on formaadiks võistkondlik Florida Scramble, kus kirja läheb üks tulemus võistkonna kohta. Seega, pane end kirja, sest kaotada ei ole midagi (v.a palle)!

Teise etapi registreerimise tähtaeg on 31. juulil kell 12. Loe reeglitest lähemalt ja vaata tiiaegu: GolfBox

NB! Kui vajad lisainfot või abi registreerimisel, võta julgelt EGCC Caddiemasteriga ühendust telefonil +372 6025 290 või e-posti aadressil welcome@egcc.ee.