Eesti noorte rajamängu meistrivõistlused

29.–30. juulil toimusid White Links Golfis ja Pärnu Bay Golf Linksis Eesti neidude ja noormeeste rajamängu meistrivõistlused. EGGC klubiliige Nicky Zoe Lautre võitis neidude rajamängus kuldmedali, noormeestest sai pronksi Rauno Pikk. Eesti Golfi Liidu teatel pääses Nicky nüüd ka maailma amatöörgolfi edetabelisse. Vaata kõiki tulemusi: golf.ee

Estonian Mid-Am Open

Samal ajal Pärnu golfiväljakutel toimunud Estonian Mid-Am Openil saavutas EGCC naiskoondis koosseisus Anneli Esken, Monica Pihlak ja Anu Uuemõis kolmanda koha. “Meeste mid-amil jäime ühe löögiga maha kolmandaks tulnud Niitvälja Golfi võistkonnast, aga selline see golf juba on. Konkurents oli hea ja Eesti golfi tase on kindlasti tõusuteel,” kommenteeris EGCC kapten Rain Uusküla möödunud nädala medalisaaki. “Klubidevaheliste meistrivõistlusteni on jäänud vähem kui kolm nädalat. Paneme nüüd gaasi põhja, harjutame, mängime ja teeme peamisel võistlusel super hea tulemuse,” lisas Rain. Vaata kõiki tulemusi: golf.ee

Estonian Junior Touri V etapp

31. juulil leidis Pärnu Bay Golf Linksis aset Estonian Junior Touri viies etapp, kus kõige parema tulemuse tegi Danielle Truusa, kes võitis U21 neidude klassis esikoha. EGCC saagiks sai ka kaks kolmandat kohta: Andreas Robin Pukspuu (U16 poisid) ja Robert Uusküla (U12 poisid). Vaata kõiki tulemusi: golf.ee

Eesti golfi naiskond Euroopa meistrivõistlustel 2.5. augustil

Klubiliikmed Elizaveta Sofia Reemet ja Nicky Zoe Lautre osalevad 2.–5. augustini Kreekas European Team Shield Championshipil, kus sel aastal on võistlustules kaheksa võistkonda. Eestit esindavasse naiskonda kuuluvad ka Triin Marleen Ustal Rae Golfiklubist ja Karola Soe Estonian Tour Players Clubist. Võistkonna treener on Daniel Moss Silva ja kapteniks on EGCC klubiliige Anete Liis Adul, kes vigastuse tõttu ei võistle. Loe lähemalt: golf.ee

Hoiame omadele pöialt, palju õnne medalivõitjatele ja kohtumiseni EGCC löögimängu meistrivõistlustel, mis leiavad aset juba 5.–6. augustil!