5.–6. augustil toimuvad Estonian Golf & Country Clubi löögimängu meistrivõistlused, mille peatoetajaks on Avis. Osalema on oodatud kõik EGCC klubiliikmed, kelle HCPI on madalam kui 28.

Esimesel päeval on võistlusringid Stone Course’il, kus mängitakse 2 x 9 rada, teisel päeval mängitakse Sea Course’il 18 rajal. Olenevalt võistlejate hulgast starditakse kas kolmestes või neljastes gruppides.

Võistlusklassid

  • Klubi meister:
    mehed, naised
  • Mid-am meister:
    mehed 35+, naised 35+
  • Seenior meister:
    mehed 50+, naised 50+, mehed 60+, naised 60+, mehed 65+, mehed 70+
  • Juunior meister:
    U12, U15

Registeerimise tähtaeg on neljapäeval, 3. augustil kell 12.00. Loe reeglitest lähemalt ja pane end kirja: GolfBox

Autasustamine ja toetajad

Meistrivõistluste pidulik lõpetamine toimub Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis orienteeruvalt 30 minutit pärast viimaste lõpetamist või play-off‘e. 

Kõikide võistlusklasside kolm parimat saavad unikaalse disainiga EGCC medalid ja väärikad auhinnad peatoetajalt Aviselt. Tutvu Avise teenustega: myavis.ee

Klubi absoluutmeistrid naiste ja meeste klassis saavad lisaks klubipintsaku (juhul, kui eelnevalt pole seda võidetud), aastaks parkimiskoha ja nime autahvlil.

Rajal aitab võistlejate janu kustutada Haage looduslik mineraalvesi. Tutvu Haage veega: haage.ee

Lennufirma SunExpress soovib võistlejatele palju edu ning paneb loosikasti kõikide klubi meistrivõistluste osalejate vahel välja tasuta lennupileti Tallinnast Antalyasse ja tagasi!

Võitjal on võimalus nautida SunExpress Tallinna–Antalya otselennul Euroopa parima puhkuselennufirma teenindust. Loe lähemalt: sunexpress.com

SunExpress lendab Tallinnast otse golfimängijate paradiisi Antalyasse Türgis. Otselennud Antalyasse kestavad kuni 11. novembrini 2023, toimuvad ka jõulude ja uue aasta ajal ning algavad uuesti 24. veebruaril 2024.

Golfimängijatele pakub SunExpress atraktiivselt hinnastatud golfipaketti: 44.99 € suuna kohta, mis sisaldab golfikoti transporti, istekoha broneerimist ning tervislikku snäkki ja jooki. Eriti häid hindu ja tingimusi pakub SunExpress golfi- ja spordigruppidele alates kümnest koosreisijast lennuks novembrist märtsini.

SunExpress on lennufirmade Lufthansa ja Turkish Airlines ühine tütarettevõte ning autasustatud Skytraxi poolt Euroopa parima puhkuselennufirma tiitliga.