Golfiklubi on just nii tugev ja elujõuline nagu on tema liikmed ning sotsiaalsuses peitub ka golfimängu üks võludest. Hea on tunda kõiki nägu- ja nimepidi, aga ka teada, kelle poole murede ja rõõmudega pöörduda. Seetõttu kutsuti 2021. aastal ellu Estonian Golf & Country Clubi uute klubiliikmete õhtu, mis 2023. hooajal toimub kord kuus teisipäeviti.

Õhtu algab sõbraliku 9-rajalise võistlusega liikmete ja klubi võtmeisikute vahel ning pärast suundutakse üheskoos klubimajja, et vahetada muljeid ja süüa pitsat. Seejärel leiab aset väike tutvustusring ja õhtu tähtsaim hetk, kus värsked liikmed saavad rinda EGCC sümboolikaga klubimärgi ja golfikotile nimesildid. Märgid on valminud Roman Tavasti märkide ja väärismetallide tehases. Nimesildid on Katariina Gildi nahakoja kunstniku Jane Rannamets-Heinsalu kätetöö.

2023. aastal saab meil kõigi eelduste kohaselt klubiliikmete piir – 650 liikmega – täis. Kui avaldusi tuleb rohkem, avame ootelisti. Klubiliikmete eeliste, kapteni, võistkonna, reitingu, riiete ja muu olulisega saab lähemalt tutvuda siin: EGCC klubi

Õhtu korraldaja on klubi peasekretär Reine Vaher, kellega saad ühendust võtta e-posti aadressil reine@egcc.ee või telefonil +372 501 4701.

Vaata ka videokokkuvõtet 29.04.2022 toimunud õhtust: