Fotol Rauno Pikk EGCC Links Masters 2023 võidukarikaga

Estonian Golf & Country Clubi üheksast tähtsamast klubivõistlusest on kaks seljataga ja on paras aeg teha vahekokkuvõte. 2023. hooaja edetabeli etteotsa on naistest kerkinud Elizaveta Sofia Reemet 72 punktiga ja meestest Rauno Pikk 75 punktiga.

Vaata lähemalt:

Tulekul punktivõistlused

Kuidas edetabelisse pääseda?

Punktide saamine on imelihtne. Võetakse löögimängu tulemus, olenemata kust tiidelt mängiti, ja võistluse kokkuvõttes pannakse löögid järjestusse. See, kes lõi kõige vähem lööke, saab edetabelis rohkem punkte. Kui mängijad lõid sama palju lööke, siis saavad mõlemad mängijad sama palju kohapunkte. Ehk näiteks kui kolm mängijat lõid 72 lööki, siis nad kõik saavad võidu eest 50 punkti, neljas mängija saab siis juba neljanda koha punktid, teise ja kolmanda koha punkte välja ei jagata.

Fotol Elizaveta Sofia Reemet, kes tuuritab ka sel aastal välismaal. 2022. aastal saavutas Elizaveta R&A Girls U16 Amateur Championshipil 9. koha.