Septembri viimasel pühapäeval ehk 25. septembril mängime kolmandat korda Estonian Rumble’it, mida toetavad Da Vinci ja ILLY. See on võistlus, kus võistkonna nelja liikme tulemus läheb järjest olulisemaks, mida lõpupoole mäng jõuab. Osalema ootame kõiki, kellel on aktiivne WHS HCPI. Pane kokku oma võistkond või registreeru üksinda ja leiame sulle toredad kaaslased


FORMAAT
Selle võistluse formaat on ainulaadne kogu maailmas, sest on sündinud, nagu kõik head asjad, kaks aastat tagasi täiesti kogemata. Estonian Rumble on olemuselt nagu tõeline eesti pidu – alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Kui võistlus algab mõnusalt ja pingevabalt, siis lõpupoole sõltub igast löögist, kas tüüritakse võidu poole või kukutakse kolinal viimaste hulka. Esimeselt viielt rajalt läheb arvesse iga raja kohta parima võistkonnaliikme tulemus. Järgmiselt viielt rajalt läheb arvesse kaks parimat tulemust, radadelt 11–15 juba kolm parimat tulemust, mis tähendab, et nüüd võib igal rajal üks mängija natuke eksida. Viimaselt kolmelt rajalt lähevad juba kõikide võistkonnaliikmete tulemused arvesse.

  • Sea Course, 18 rada
  • Stardid 1. tiilt alates kella 8.30
  • HCP löögimäng
  • Mehed löövad kollastest, naised punastelt tiidelt
  • Erivõistlused avaldatakse vahetult enne võistluspäeva

Loe ka formaadi sünnilugu: Eesti esimene Irish Rumble peetud

AUHINNATSEREMOONIA
Autasustatakse kolme paremat võistkonda ja erivõistluste võitjaid ning loomulikult läheb kõigi kohalolijate vahel loosi hulgaliselt auhindu. Võistluse rikkaliku auhinnalaua katavad Da Vinci head sõbrad Eestist, Itaaliast ja Prantsusmaalt:

 

KARIKAS
Parima võistkonna liikmete nimed graveeritakse Tauno Kangro loodud Estonian Rumble’i karikale, mis kaunistab kuni järgmise võistluseni klubihoone karikate vitriini.

OSAVÕTUTASU
Osavõtutasu sisaldab ka harjutuspalle ja vägevat buffet-toitlustust Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis:

  • EGCC liige 59 €
  • külaline 99 €

Osalemise soovi kinnitamiseks palume osavõtutasu kanda hiljemalt 22. septembriks MTÜ Estonian Golf & Country Club LHV kontole EE627700771001633789. Võistluspäeval kohapeal tasudes lisandub osavõtutasule 10 €.

Pane end Golfboxis kirja, sest ees ootab nauditav võistlus, kus esimesel tunnil saad mängukaaslastega tuttavaks, teisel mängid end soojaks ja julged riskida, kolmandal tunnil saad juba tõsisemalt tiimile abiks olla ning neljandal tunnil üksteisel toeks olla, et mäng õnnestuks ja mõistus emotsioonidest võitu saaks. Tuleb üks eriline golfipühapäev!