Kolmapäeval, 10. juulil kuuldus Sea Course’i 17. rajalt rõõmsaid hõikeid, sest elu esimese Hole-in-One’i sai kirja klubiliige Reigo Tomingas! Palju õnne!

Kümnendalt rajal mängu alustanud Reigo astus enne esimesele rajale minekut Caddiemasterist läbi ja jagas AS EGCC juhatuse esimehele Hanno Krossile esimesi muljeid. “Raud seitse. Läks kergelt fade’i, aga peale lööki oli näha, et kadus. Ja siis läksime niimoodi (käte) värisedes sinna, et kas on või ei ole,” kirjeldas Reigo õnnelikku tabamust. “Elu esimene. Kogu Aruküla pundi peale meil esimene,” rõõmustas Reigo, kel sel õhtul täitus üks ammustest golfiunistustest.

Klubi juhtkonna poolt ootab kõiki Hole-in-One’i lööjaid tugev käepigistus, sertifikaat ja nimi klubihoone teisel korruse fuajees Hole-in-One’i seinal. Reigole anname sertifikaadi üle sel reedel toimuval EGCC Captain’s Challenge’i auhinnatseremoonial.

NB! Vaata ka Reigo Hole-in-One’i videot Instagramis või Facebookis.

Kas tuleb HIO-de rekordaasta?

Kokku on EGCC-s sel hooajal löödud juba kuus Hole-in-One’i. Näiteks eelmisel aastal rohkem Hole-in-One’i kui kuus kirja ei saadudki. Kõige edukamad HIO-aastad on olnud 2014 ja 2016, kus ühe löögiga auku saadi suisa üheteistkümnel korral. Hoiame pöidlaid, et 2024. aastal tuleb uus HIO-de rekord!

2024. hooajal on Hole-in-One’i löönud ka:

  • 4. juuli: Di Yang, Sea Course’i 10. rada
  • 19. juuni: Hindrek Jõeleht, Sea Course’i 17. rada
  • 13. juuni: Tuuli Tromp, Sea Course’i 5. rada
  • 23. mai: Seija Arola, Sea Course’i 10. rada
  • 8. mai: Jukka Nikkanen, Sea Course’i 10. rada

Kas sul on Hole-in-One’i kindlustus tehtud?

Kõikidele Eesti Golfi Liidu liikmetele kehtib vastutuskindlustus, mida 1. aprillist 2024 kuni 31. märtsini 2025 pakub Salva Kindlustuse AS. Kindlustuskaitse hakkab kehtima automaatselt, kui on tasutud koduklubi liikmemaks.

Hole-in-One’i kindlustus, mis annab kuni 500 eurot baarikrediiti, tuleb aga eraldi Salva kodulehel registreerida.

Mida teha, kui oled löönud Hole-in-One’i?

Eestis ei ole ametlikke kivisse raiutud Hole-in-One’i reeglid, kuid üldised kokkulepped on järgmised:

  • Hole-in-One lüüakse vähemalt üheksarajalisel mängul või võistlusel.
  • Hole-in-One lüüakse ametlikult tiialalt.
  • Hole-in-One’i löögil on vähemalt üks tunnistaja, kes kuulub sinu flight’i ja allkirjastab tulemuskaardi.
  • Pärast golfimängu astu Caddiemasterist läbi ja registreeri oma Hole-in-One.

Golfimängijate seas on saanud traditsiooniks ka üks “mitteametlik” reegel. Kui sul on olnud piisavalt õnne lüüa Hole-in-One, siis võid pärast golfiringi teha dringid välja kõikidele, kes sel hetkel klubihoones viibivad.

Hea meelega jagame jagame sinu rõõmu, fotosid ja videoid teiste mängijatega meie sotsiaalmeedia kanalites. Oma digitaalsed salvestused saada e-posti aadressile welcome@egcc.ee.