Kolmapäeval, 3. juulil startis golfiõhtute sari EGCC Rising Star alustavatele golfimängijatele. Iga kohaletulija jaoks oli tegemist tõelise eneseületusega, et astuda “publiku” ees tiiboksi ja teha värisevate jalgadega (või südamega) elu esimese võistluse avalöök. Rajal kõikusid meeleolud nagu ilm Stone Course’i kohal –  kohati pistis pilve tagant päike pea välja ja maailm tundus helge paik, et siis järgmine hetk tuimalt vihma kaela sabistada.

Kuna mänguvormiks oli võistkondlik Florida Scramble, siis tõusis üheskoos parimaid palle jahtides iga rajaga enesekindlus. Osalejaid abistas ka Jõelähtme Golfiakadeemia raudvara ja PGA Pro Rein Auväärt, kelle nööbist võib ka edaspidi julgelt kinni haarata ja nõu küsida.

Pärast üheksat rada sai keha kinnitada Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis, kus osalejaid tervitasid eduka “finišisse” jõudmise puhul Jõelähtme Golfiakadeemia juhataja Jevgeni Levin ja AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross. Sõbralikku tagasisidet väljakul nähtust-kuuldust andis ka Rein Auväärt.

Kuigi EGCC Rising Stari mõte on saada kuhjaga kogemusi, panna end proovile ja miks mitte leida ka uusi sama tasemega mängukaaslasi, loeti siiski kokku löögid ja punktid. Esimesel etapil kogus kõige enam punkte (32) võistkond koosseisus Sirli Kalep, Kristi Dubkovski, Raivo Saarm ja Kalle Nõlvak. Esimese etapi puhul said BO Golfi ja Jõelähtme Golfiakadeemia kingitused kõik osalejad.

Täname kõiki vapraid osalejaid ja toetajat BO Golfi!

Vaata lähemalt:

Pane kirja järgmisele etapile!

 • II etapp: kolmapäev, 31. juuli kell 17.00
  Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 29. juulil kell 12.00
  Väljak: Stone Course, 9 rada
  NB! Registreerida saab ka samal päeval Caddiemasteris!
 • III etapp: kolmapäev, 28. august kell 15.00
  Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 8. septembril kell 12.00
  Väljak: Stone Course, 9 rada

Pärast igat etappi jätkub Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis mõnus koosviibimine, kus jagatakse auhindu etapi parimale võistkonnale. Koosviibimisest võtavad osa ka külalisesinejad, kes annavad ülevaate golfireeglitest ning jagavad näpunäiteid ja teadmisi golfimänguks.

Küsi julgelt lisainfot

Kui vajad lisainfot või abi registreerimisel, võta julgelt EGCC Caddiemasteriga ühendust telefonil +372 6025 290 või e-posti aadressil welcome@egcc.ee.