Foto: Eesti Golfi Liit

9.–13. juulini toimuvad Itaalias, Hispaanias, Austrias, Rootsis ja Poolas Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused, kus osaleb 546 mängijat 29 riigist, kirjutab Eesti Golfi Liit.

Esmakordselt on Eesti esindatud kolme võistkonnaga samal nädalal. Meeste I divisjoni turniiril Itaalias kuuluvad koondisesse Estonian Golf & Country Clubi klubiliige Richard Teder ning Niitvälja Golfiklubist Carl Hellat, Kevin Christopher Jegers, Markus Varjun, Mattias Varjun, Ralf Johan Kivi. Võistkonna treener on David Da Silva.

Foto: Eesti Golfi Liit

U18 noormehed mängivad teise divisjoni turniiri Poolas. EGCC-st kuulub koondisesse Rauno Pikk, ülejäänud koosseis on järgmine: Aivar Paalberg Jr, Hart Oskar Aoveer (mõlemad Rae Golfiklubist), Kaspar Urh Jamnik (Tartu Golfiklubi), Rasmus Kivila Jr ja Robin Udodov (mõlemad Niitvälja Golfiklubist), treener Egeti Liiv.

Foto: Eesti Golfi Liit

U18 tüdrukute koondis asub starti Rootsis neidude meistrivõistlustel koosseisus Elizaveta Sofia Reemet ja Danielle Truusa Estonian Golf & Country Clubist, Iiris Mätas, Kirke Kiige ja Meribel Malva Rae Golfiklubist ning Kristella Sikk Niitvälja Golfiklubist. Treeneriks on Daniel Moss Silva.

Hoiame omadele pöialt!

Jälgi uudiseid ja tulemusi Eesti Golfi Liidu veebis: