Algas birdie-puu auhinnaloos ja meil on hea meel teada anda, et sel aastal toetab birdie-puu auhinnaloosi Belief Energy Water. Loosist saavad osa võtta kõik klubiliikmed ja külalismängijad, kes teevad Stone Course’il või Sea Course’il birdie ja registreerivad selle Caddiemasteris. Õnnelikud võitjad selguvad iga kuu alguses ja hooaja lõpus.

Loosis osalemiseks

  • pane kirja General Play ring Stone Course’il või Sea Course’il (sh individuaalne võistlus)
  • löö birdie 🙂
  • registreeri rajatulemus Caddiemasteris
  • riputa Caddiemasterist antud Beliefi pudelike birdie-puul õigele rajale
  • hoia pöidlaid, et õnn naerataks

Belief – Eesti esimene energiavesi

Belief sai alguse 2016. aastal, kui punt eestlasi märkas aina kasvavat vajadust tervisliku energiaallika järgi. Eesmärgiga olla tervislikum alternatiiv kohvile ja energiajookidele, otsustati luua energiavesi, mis sisaldab kofeiini, vitamiine ja veel mitmeid häid asju.

  • Sisaldab ainult puuviljasuhkrut
  • B-, D-, E- vitamiinid ja mineraalid
  • Ei sisalda tauriini
  • Kõrge kofeiinisisaldusega (36mg/100ml)

Edukaid mänguringe ja head loosiõnne!