Meil on hea meel teada anda, et algab koostöö kogenud golfitreeneri Martin Toomiga: alates 12. juunist saab Jõelähtmes osaleda hommikustes grupitrennides ja eratundides. Grupitreeningud on eelkõige mõeldud golfimängijatele, kelle HCPI on üle 18.

Esimesed treeningud toimuvad:

  • kolmapäeval, 12. juunil kell 10
  • neljapäeval, 13. juunil kell 10
  • kolmapäeval, 19. juunil kell 10
  • neljapäeval, 20. juunil kell 10

Ühe treeningu hind on 35 €, mis sisaldab ka harjutuspalle, treening kestab 50 minutit. Registreerimiseks võta ühendust e-posti aadressil akadeemia@egcc.ee. NB! Kohtade arv on piiratud.

Eratunnid

Lisaks grupitreeningutele saab golfitehnikat lihvida ka Martini eratunnis. Aja broneerimiseks võta ühendust e-posti teel toom.martin@yahoo.com või telefonil +372 5809 5617.

Golfitreener alates 2005. aastast

Martin Toom on Eesti üks esimesi PGA treenereid. Ta on golfiga sõber olnud pea kolm aastakümmet ja golfitreener alates 2005. aastast, millest kuni 2009. aastani töötas EGCC-s ja aastatel 2010–2021 Niitvälja Golfiklubis. “Selleks, et oma taset hoida või seda arendada, on vaja vähemalt kord nädalas kvaliteetselt trenni teha ja palle lüüa. Kui me räägime HCP tasemest üle kümne, siis see tähendab, et kindlasti on omajagu fundamentaalseid asju, mille kallal tööd teha. Teemadest puudust ei tule, mida õpetada ja edasi anda,” lubab Martin treeningust osavõtjatele.

Eriti tasub neil Martini treeningutel osaleda, kel plaan sel aastal võistlustel kõrgemaid kohti noppida. Et tänastele noortele vastu saada, peab peale korraliku ettevalmistuse tegemise tekkima ka õige tunne, ütles Martin Eesti Golfi Liidule möödunud aastal antud intervjuus. “Emotsioon, mis kannaks. Kindel usk, et oled võimeline võitma,” kajab treeneri sõnades tõelise sportlase mentaliteeti.

Loe edasi: