Anete Liis Adul, Elizaveta Sofia Reemet, Nicky Zoe Lautre, Foto: Joosep Martinson (Eesti Golfi Liit)

30. maist 2. juunini leidis Pärnu Bay Golf Linksil ajaloo kõrgeima tasemega Estonian Amateur Open by Tallink 2024, teatas Eesti Golfi Liit. Kokku startis 129 golfarit viielt mandrilt, neist 19 Estonian Golf & Country Clubist.

EGCC-l on põhjust rõõmustamiseks, sest naistest võitis esikoha klubiliige Elizaveta Sofia Reemet (73, 76, 78), teise koha sai samuti klubiliige Anete Liis Adul (78, 75, 79) ja kolmandaks tuli Golfzon Leadbetter Academy ridades mängiv Nicky Zoe Lautre (85, 78, 71).

Meeste võistlusklassis ei olnud vastast soomlasele Topi Lindströmile Lahden Golfist (66, 69, 63). Teise koha noppis EGCC klubiliige Richard Teder (66, 72, 65) ja kolmandaks tuli Ralf Johan Kivi Niitvälja Golfist (74, 66, 66).

Estonian Amateur Open on rahvusvaheline meistrivõistlus kõigile mees- ja naisamatööridele, mille võitjad selguvad 54-rajalise löögimängu võistluse järel. Esmakordselt peeti võistlus 2004. aastal. Võistlus kuulub WAGRi nimekirja.

Õnnitleme edukaid klubiliikmeid!

Loe lähemalt: