2023. aastal III etapil sai Kersti Klaas pikima avalöögi eriauhinna

Estonian Golf & Country Clubi üks menukamaid sarivõistluseid on suure hooga käima läinud – selja taga on juba kaks EGCC 55+ tuuri etappi. See on võistlus, kus toetaja Meukow’i auhindade kõrval on oluline koht ka osalejate toodud armsatel kingitustel nagu näiteks meepurk, mis läheb eri- või loosiauhinnaks. See on võistlus, kus sünnipäevalastele lauldakse õnnitluslaulu mitmehäälse koorina. See on võistlus, kus küll üksteist sõbralikult tögatakse, aga ka sõbralikult toetatakse.

Iga etapi teeb eriliseks vabatahtlikest osalejatest koosnev võistlustoimkond, kelleta ei kujuta ei EGCC ega osalejad enam sarja ette. Siinkohal tugev aplaus Kersti Klaasile, Edith Alliksoole, Jaan Oruaasile ja Toomas Tammemäele!

EGCC sünnipäevanädala raames teeme Kersti Klaasi silmade läbi põgusa sissevaate toimkonna siseellu.

“EGCC 55+ sari, mis alguses oli 50+ sari, tundus minule kui kutsuv tuluke, kuhu pääsemiseks tuli sõna otseses mõttes olla õiges vanuses. Tänaseks olen ise sarjas mänginud juba (või alles) üheksa aastat. Kuna sarja asutajad ja tolleaegsed eestvedajad on organiseerimisest kõrvale jäänud (sarjas mängivad aga ikka), siis otsustasin (emotsiooni ajel) täiesti vabatahtlikult appi tulla.

Võistluseid korraldavas toimkonnas ei ole ma varem osalenud. Selliste elukogenud ja golfimängu armastavate harrastajatega ei saa ju midagi võimatut ja keerulist olla (ei olnudki). Oli ainult minu kogemuse puudus, aga see-eest tegutsemise soov oli suur. Palju lihtsamaks tegi korraldamise nii 2024. kui ka eelmiste hooaegade toetaja Balmerk Estonia, Meukowi konjaki maaletooja, kelle abita ei oleks sari kindlasti see, mis ta nüüdseks on. Meukow´i konjakid on auhinnaks iga võistlusklassi esikolmikule ja võistlusklasse on meil lausa kolm. Lisaks peaauhindadele toovad osalejad ka ise auhindu, selle eest suur tänu.

Kui sel aastal on kokku seitse etappi, siis 2023. aastal mängisime kuute etappi. Välja on kujunenud traditsioonilised mänguvormid (HCP-löögimäng, punktimäng), mõned eriformaadid ja erivõistlused.

Mis minule tundus korraldamise juures suur probleem, osutus päeva lõpuks ülemõtlemiseks, millega tuli järgmisel korral arvestada. Sest nagu ikka, mis saab viltu minna, see ka läheb. Aga EGCC 55+ sarjas osalejad on mõnusalt rahulikud ja arusaajad, nõu ja jõuga abiks alati. Kui vaja, siis lohutavad ja julgustavad. Lisaks klubiliikmete omavahelisele suhtlemisele ja koos mängimisele, on siiski ka väga tähtsal kohal võistlemine ja võit, sest pinge peab ikkagi olema. Ja auhinnalise koha eest võideldakse!

EGCC 55+ sarja tegemiste sees olemine andis arusaamise, et need inimesed, kellega varem kokku ei puutunud ning seetõttu tundusid tõsised ja karmid, on tegelikult väga mõnusad ja lõbusad. Piisab ainult mõnest ringist golfiväljakul ja veel rohkem tahad panustada ühisesse ettevõtmisse õlg õla kõrval tunde tekitamiseks!

Kõik möödunud hooaja arusaamatused, unustamised, linnukeste õigetesse kastikestesse panemata jätmised olid õpetuseks tulevasteks hooaegadeks. Vaatamata kõigele jätkan sarja tegemiste keskmes ja 2024. aasta motoks on usalda, aga kontrolli (eelkõige iseennast)!”

Pane end kolmandale etapile kirja

Tuuri kolmas etapp leiab aset esmaspäeval, 10. juunil:

  • Sea Course, 18 rada
  • Stardid 1. ja 10. tiilt kell 14.00
  • Mänguvorm: HCP-löögimäng

Registreerimine on avatud kuni 7. juuni kella 12:

Finewine.ee sooduskupong

EGCC 55+ sarja peatoetajal Balmerk Estonial on golfimängijatele varuks suurepärane pakkumine: sooduskoodiga GOLFISOBER saad e-poes Finewine ja Ülemiste City Finewine ateljees kõikidelt tavahinnaga toodetelt 25% soodustust. Pakkumine kehtib kuni 31. detsembrini 2024.