EGCC Ladies Night Out 2023 medalid

EGCC Ladies Night Outi 2023. hooaja võib kiirelt kokku võtta järgmiselt:

  • 6 etappi
  • 24 toetajat
  • 72 osalejat
  • 327 fotot ja 6 videot
  • Võistlusklasside võitjad: Terje Toomingas, Grete Vällo ja Annika Sutt

Aga numbrid ja faktid ei kajasta emotsioone ja hetki. Seetõttu palusime möödunud aasta vabatahtliku korraldustoimkonna liikmel Kadri Lutusel kirja panna oma helgeimad mõtted ja hetked.

“Olen kaks aastat osalenud imelises EGCC Ladies Night Out golfisarjas ja ausalt öeldes on see olnud palju rohkem kui lihtsalt golfi mängimine. Esimesel aastal, kui liitusin mängijana, oli see super koht, kus näha, kuidas ma saan hakkama võistlejana. Teisel aastal, kui hakkasin aitama ka korraldusliku poolega, sain aru, kui palju tööd ja südant läheb ühe turniiri loomisesse. See on olnud minu jaoks tõeliselt äge ja väljakutseid pakkuv kogemus ja ma olen väga tänulik, et mul oli võimalus sellest osa saada. 

EGCC Ladies Night Out sarja muudab erakordseks, et see on loodud spetsiaalselt naisgolfaritele, olgu nad siis alles alustavad huvilised või juba aastatepikkuse kogemusega profid. Pole oluline, kas tuled võidu nimel või lihtsalt mõnusaks ajaveetmiseks – kõige keskmes on naiselik ühtekuuluvus ja omavaheline sõprus.

Ootamatult osalejast korraldajaks

See, kuidas ma korraldustiimi sattusin, oli päris ootamatu. Üks päev märkasin, et olen lisatud EGCC Ladies Night Out sarja WhatsAppi gruppi, mille oli käima lükanud EGCC tollane võistluskorraldaja Peep Tammemäe. Algul mõtlesin, et ehk see on lihtsalt mõeldud sarjas osalejatele. Kuid üllatusena avastasin, et olen hoopis korraldustiimis. Selgus, et selle põneva pöörde taga oli minu hea sõbranna Berit Freivald. Olen neile mõlemale tänulik, et nad uskusid minusse ja nägid, et võiksime koos midagi suurepärast korda saata. 

Südamest tänan meie 2023. aasta imelist korraldustiimi, kuhu kuuluvad EGCC meeskond, Berit Freivald, Helina Poolma ja Reet Härmat. Teie kustumatu pühendumus, kirg golfi ja selle sarja vastu ning lõputu energia on olnud midagi, mis on mind ja ilmselt paljusid teisi inspireerinud ja motiveerinud. Teie panus on olnud hindamatu ja see on muutnud EGCC Ladies Night Out sarja tõeliselt eriliseks ja meeldejäävaks. Mul oli au ja privileeg olla osa sellisest andekast ja kirglikust meeskonnast, kes panevad südame ja hinge selle sarja edukusse. Samuti südamest tänu EGCC-le usalduse eest meie vastu ning selle eest, et võimaldate luua midagi tõeliselt ägedat. 

Mis puudutab möödunud hooaja ettevalmistusperioodi, siis see oli väga äge, tulvil entusiasmi ja ühiselt jagatud nägemust. Kõigil meil oli südames soov luua naistele midagi erakordset. Võistlussari, mis oleks rohkem kui lihtsalt mäng. Hooaja avapidu Butterfly Lounges, mis asus väljaspool tavapärast klubimaja, andis hooajale just selle õige alguse. Tutvustasime võistlusformaati, meie sponsoreid ja veetsime koos mõnusalt aega. Hooaja lõpetamine Katrin Kuldma moestuudios Ultima Thule Galeriis oli kirsiks tordil. Sel pidulikul õhtul tänasime kõiki, kes olid osa sellest erilisest teekonnast, alates sponsoritest kuni võistlejateni.

Tänu toetajatele ja osalejatele

Meie kõikide poolt siiras tänu kõigile meie väärtuslikele sponsoritele. Teie toetus ja panus on olnud määrava tähtsusega meie turniiri õnnestumiseks. Ilma teieta poleks see võimalik olnud. Teie järjepidev toetus ja usk meie visiooni on olnud hindamatu, aidates meil realiseerida unistusi ja seatud eesmärke. Tänu teile oleme suutnud tõsta EGCC Ladies Night Out sarja kvaliteeti ja pakkuda osalejatele elamusi, mis jäävad neile kauaks südamesse. 

Samuti soovin ma tänada EGCC Ladies Night Out sarja naisi. Teie kirg, entusiasm ja pühendumus on olnud sarja südameks ja hingeks. Just teie olete need, kes on loonud selle erilise atmosfääri, mis teeb sellest sarjast midagi enamat kui lihtsalt golfivõistlus. Teie toetus ja positiivne energia on olnud inspiratsiooniks ja see on aidanud muuta EGCC Ladies Night Out sarja tõeliselt ägedaks golfiturniiriks.

Soovid 2024. aastaks

Loodan, et järgnevad aastad toovad kokku veelgi rohkem naisi. Tahaksin näha, kuidas EGCC Ladies Night Out sari kasvab ja ühendab naisi erinevatest eluetappidest ja oskustasemetest. Et see poleks lihtsalt tavaline golfivõistlus, vaid koht, kus iga naine tunneb end kuuluvat, väärtustatuna ja teretulnuna. Et sari ei pakuks ainult suurepärast spordielamust, vaid ka tugevat, toetavat ja ühtset golfinaiste kogukonda.

Kõigile, kes mõtlevad, kuidas anda oma panus või lihtsalt soovivad osa saada sellest turniirist, siis kindlasti tulge osalema. EGCC Ladies Night Out on rohkem kui golfimäng. Siin saab oma golfikirge jagada, õppida uusi oskusi, jagada kogemusi ja luua hindamatuid mälestusi. Nii sünnib midagi tõeliselt erilist, mis ulatub kaugemale rohelistest väljakutest.”

Esimesele etapile registreerimine

  • ESIMENE ETAPP: kolmapäev, 29. mai kell 17.00
    Stone Course, 9 rada
    Pane end kirja GolfBoxis
    NB! Registreerimine avatud kuni 27. mai kell 12.
  • TEINE ETAPP: neljapäev, 4. juuli kell 17.00
    Sea Course, 1–9 rada
  • KOLMAS ETAPP: kolmapäev, 24. juuli kell 15.00
    Sea Course, 18 rada
  • NELJAS ETAPP: kolmapäev, 21. august kell 17.00
    Stone Course, 9 rada
  • VIIES ETAPP: kolmapäev, 25. september kell 12.00
    Sea Course, 18 rada