Esmaspäeval, 13. mail suundusid EGCC 55+ tuuri osalejad Stone Course’ile ja siin võib nüüd vaielda, kas nad sattusid golfimängu mõttes kivi- või rauaaega. Esimese variandi kasuks räägib väljaku nimi, aga teise variandi kasuks juhend. Nimelt lubas võistluse eriformaat kasutada ainult raudkeppe ning suurelt ja punaselt oli kirjas, et “hübriid ei ole raud”. Mänguvormiks oli punktimäng.

Siin ka pilt ühest silmapaistvast flight’ist, kes noppisid kohti esikolmikus ja pakkusid hääd meelelahutust nii väljakul kui auhinnatseremoonial. Kes olid kohal, need teavad, millest ja kellest juttu tuli.

Naiste 55+võistlusklassi parimad

Naiste 55+ võistlusklassis sai 29 punktiga kolmanda koha Ene Kuusemets (EGCC), kes jäi kahe punkti kaugusele teiseks platseerunud Monica Pihlakust (31 punkti, EGCC). Etapi võitis Linda Kahro (EGCC), kes sai kirja 37 punkti.

“Rauavõistlus on olnud meil igal aastal ja küll mina olen nende raudadega maadelnud,” sõnas Linda oma võidukõnes. “Aga täna ei olnud mitte mingit probleemi. Ja mulle õudselt meeldis, et griinid olid täna sellised nagu nad olid,” naeris Linda, kelle pall muudki läks sinna kuhu ta pidi ja putte tuli vähe. “Kõik sujus,” jäi Linda võiduga rahule.

Meeste 55+ võistlusklassi parimad

Meeste 55+ võistlusklassis läks esikolmikusse pääsemiseks rebimiseks. Võrdselt 28 punkti mängisid välja Peep Siimon (EGCC) ja Tarmo Lood (EGCC), kuid madalam HCPI tõi Tarmole kolmanda koha. 29 punktiga tuli teisele kohale Annes Sild (EGCC) ja etapi võitis 32 punktiga Meelis Simulant (EGCC).

Meeste 65+ võistlusklassi parimad

Meeste 65+ võistlusklassis said võrdselt 32 punkti nimekaimud Toomas Abner (EGCC) ja Toomas Kull (EGCC), kellest Kull tuli madalama HCPI-ga teisele kohale.

Esikoha võitis 36 punktiga Ants Sild (EGCC), kes oma võidukõnes kuulutas draiveri üheks mõttetuks golfikepiks. Niisamuti teised puud. “Nagu Kersti soovitas, käi ikka võistlusel ja siis mõnikord ikka satub. Üle kümne aasta korra satub see õige päev,” sõnas Ants ja ajas hea tulemuse korraldajate süüks. Nimelt on kaasvõistleja ja tuuri vabatahtliku toimkonna liige Kersti Klaas Antsu naaber ning sealt see innustus tuleb.

Täname sarja peatoetajat Meukowit ja õnnitlused võitjatele!

Vaata ka:

Meukow

Pane end kirja kolmandale etapile

Sarja kolmas etapp toimub esmaspäeval, 10. juunil kell 14.00 Sea Course’il. Registreerimine läheb lukku reedel, 7. juunil kell 12.00, stardijärjestuse avaldame GolfBoxis pühapäeval, 9. juunil hiljemalt kell 17.00.

Mänguvorm: HCP-löögimäng

EGCC 55+ tuuri tutvustus

Estonian Golf & Country Club 55+ tuuri eesmärgiks on elavdada 55+ klubiliikmete vahelist suhtlust ja selgitada välja edukaimad golfimängijad. Igal etapil jagub auhindu nii iga võistlusgrupi kolmele parimale kui erivõistluste võitjatele. HCPI löögimängu etappidel auhindame ka iga võistlusklassi parimaid löögimängu tulemusi.

Hooaja lõpus kuulutatakse välja iga võistlusklassi kolm parimat mängijat. Terve hooaja võistlusklasside võitjate nimed graveeritakse EGCC 55+ tuuri karikale, mis seisab EGCC klubihoone III korrusel Captain’s Lounge’is.

Finewine.ee sooduskupong

EGCC 55+ sarja peatoetajal Balmerk Estonial on golfimängijatele varuks suurepärane pakkumine: sooduskoodiga GOLFISOBER saad e-poes Finewine ja Ülemiste City Finewine ateljees kõikidelt tavahinnaga toodetelt 25% soodustust. Pakkumine kehtib kuni 31. detsembrini 2024.