Mai neljandal nädalal tähistab Estonian Golf & Country Club 19. sünnipäeva, mis kulmineerub reedel toimuva sünnipäevavõistlusega. Tegevusi jagub ka nädala esimesse poolde ning osalema on oodatud nii klubiliikmed kui külalised. Hoia sündmustel silm peal ja leia meelepärane viis klubi tähtpäeva pidamiseks!

celebration Jõelähtme Golfiakadeemia avatud uste päev

Esmaspäeval, 20. mail kella 16–19 leiab aset Jõelähtme Golfiakadeemia avatud uste päev, kus saab tutvuda golfitreeneritega, harjutada golfitehnikat ning kaasa lüüa töötubades ja võistlusmängudes.

celebration PGA Pro Olle Karlssoni lähimängu golfikliinikud

21., 22. ja 23. mail kella 15–20 leiavad aset PGA Pro Olle Karlssoni lähimängu golfikliinikud.

Lisaks EGCC koondise treeningutele annab Rootsist pärit golfitreener ja endine professionaalne golfar eratunde nii klubiliikmetele kui külalistele.

celebration IDEAL BALTIC esitleb: EGCC sünnipäevavõistlus

Reedel, 24. mail kell 11 on Sea Course’il sünnipäevavõistluse ühisstart. Sel aastal on toetajateks Ideal Auto, Avis, Bioderma, Husqvarna ja Haage ning osalejaid ootavad erivõistlused, tort ja muidugi üllatused.

Registreerimise tähtaeg on kolmapäeval, 22. mail kell 12.00.

celebration Pro Shopi pakkumised

Poodi on jõudnud EGCC 2024. aasta logoriided, mis on sel aastal pärit PINGi kollektsioonist. NB! Kassas ootab klubiliikmeid ja aktsionäre tavahinnaga logoriietelt 20% soodustus.

Kõik Nike’i jalanõud on kuni 19. maini (k.a) 20% soodsamad, valik FootJoy riideid on aga 40% soodsamad.

celebration Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani suvemenüü

Alates teisipäevast, 21. maist pakub Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran suvist põhimenüüd.

Pane oma maitsemeeled valmis, sest nüüd saab rikkalikumat hommikusööki, suurem on salativalik ning uusi elamusi pakuvad lambalihakotlet ja passionikook (muidugi mitte ühel taldrikul). Mereannisõpru rõõmustavad mereandide pasta, risoto, supp ja pitsa.

celebration EGCC klubiriided

Sünnipäevanädalal on paslik rääkida ka Estonian Golf & Country Clubi klubiriietusest, mis valmib koostöös Amanjeda by Katrin Kuldma moemajaga.

Lisaks klubiriiete komplektidele saab moemajast tellida individuaalsete mõõtude järgi pükse, särke, seelikuid ja kleite.