10. mai: Mizuno ja Wilsoni fitting

Ootame kõiki huvilisi osalema selle hooaja esimesel Mizuno ja Wilsoni fittingul, mis toimub reedel, 10. mail kella 12–18 EGCC Driving Range’il.

Nõu annab ja asjatundlikke soovitusi jagab Jõelähtme Golfiakadeemia pro Cristofer Herman. Kohapeal ootab osalejaid nii fittimiseks kui ostmiseks parim valik Mizuno ja Wilsoni keppe, varsi ja muud golfivarustust.

11. mai: Titleisti demopäev ja fitting

Ootame kõiki huvilisi osalema selle hooaja esimesel Titleisti demopäeval ja fittingul, mis toimub laupäeval, 11. mail kella 11–18 EGCC Driving Range’il.

Nõu annab ja asjatundlikke soovitusi jagab Titleisti esindaja Soomest Mika Saastamoinen ja BO Golfi Titleisti brändisaadik Eestist pro Torel Neider. Kohapeal ootab osalejaid nii fittimiseks kui ostmiseks parim valik Titleisti keppe, varsi ja muud golfivarustust.

Eelregistreerimine

BO Golfiga koostöös toimuv fittingud on tasuta, kuid aja broneerimiseks saada e-kiri aadressile kirke@egcc.ee või helista telefonil +372 56 47 8095.

NB! Üks fitting kestab 30 minutit, seega palume täisseti proovimiseks broneerida kaks järjestikust aega. Võta kindlasti kaasa ka oma golfivarustus, et saaksid erinevust tunnetada, löögipikkusi võrrelda ja analüüsida.