Aprillikuu viimasel esmaspäeval, 29. aprillil leidis Stone Course’il aset EGCC 55+ tuuri esimene etapp. Termomeeter näitas Jõelähtmes üle kahekümne soojakraadi ja oli veidi uskumatu, et mõned päevad tagasi laiutas siinkandis lumi. Kohati sasisid tuuleiilid soenguid igasse ilmakaarde ja sikutasid golfipalle august eemale, aga alati rõõmsas tujus osalejaid ei lasknud end sellistest pisiasjadest häirida.

Elevust oli nii enne, pärast kui võistluse ajal omajagu ka seetõttu, sest kohal oli sarja peatoetaja Meukowi esindaja Maire Novik ja baarman Marko Hade, kes rääkisid ja valmistasid uuest Meukow Wildberry liköörist huvitavaid ja imemaitsvaid kokteile. Kes ei jõudnud retsepte üles kribada, siis saab kokteilidega tutvuda siin: Meukow Wildberry suvekokteilid

Pane end kirja teisele etapile

Sarja teine etapp toimub esmaspäeval, 13. mail kell 14.00 Stone Course’il. Registreerimine läheb lukku reedel, 10. mail kell 12.00, stardijärjestuse avaldame GolfBoxis pühapäeval, 12. mail hiljemalt kell 17.00.

Mänguvorm: punktimäng
Eriformaat: ainult rauad

Meukow

Erivõistluse võitjad

Pärast avakõnesid ja ühispildistamist seati sammud Stone Course’i suunas, kus läks lahti võistkondlik punktimäng. Viiendal rajal ootas osalejaid erivõistlus – milline tiim saab kahe löögiga lähimale lipule. Võidukaks osutus võistkond koosseisus Kati Palmar, Rain Lokotar ja Jüri Ross.

Muuseas, sarjal on üks äärmiselt sümpaatne traditsioon. Erivõistluse auhinnad ja loosiauhinnad organiseeritakse osalejate poolt. Täname Edith Alliksood, kes pani sel korral välja “mulliga” kingikotid erivõistluse võitjatele!

Sarja parimad

Kokku võttis mõõtu viisteist võistkonda ja esikolmikusse pääsemiseks käis tihe rebimine. Võitjatel läks raasuke paremini ja saagiks jäi 49 punkti. Kolm järgmist tiimi said kirja 48 punkti, kuid madalam händikäp tõi kõrgema koha:

  1. Väino Valts, Annes Sild, Urmas Rauam
  2. Rain Lokotar, Kati Palmar, Jüri Ross.
  3. Jaanus Uussalu, Sirje Aaviksoo, Alar Palmar

Täname sarja peatoetajat Meukowit ja õnnitlused võitjatele!

EGCC 55+ tuuri tutvustus

Estonian Golf & Country Club 55+ tuuri eesmärgiks on elavdada 55+ klubiliikmete vahelist suhtlust ja selgitada välja edukaimad golfimängijad. Igal etapil jagub auhindu nii iga võistlusgrupi kolmele parimale kui erivõistluste võitjatele. HCPI löögimängu etappidel auhindame ka iga võistlusklassi parimaid löögimängu tulemusi.

Hooaja lõpus kuulutatakse välja iga võistlusklassi kolm parimat mängijat. Terve hooaja võistlusklasside võitjate nimed graveeritakse EGCC 55+ tuuri karikale, mis seisab EGCC klubihoone III korrusel Captain’s Lounge’is.