Golfiklubi on just nii tugev ja elujõuline nagu on tema liikmed ning sotsiaalsuses peitub ka golfimängu üks võludest. Hea on tunda kõiki nägu- ja nimepidi, aga ka teada, kelle poole murede ja rõõmudega pöörduda. Seetõttu kutsuti 2021. aastal ellu Estonian Golf & Country Clubi uute klubiliikmete õhtu.

2024. aasta esimene kohtumine leidis aset 29. aprillil. Kui tavaliselt algab õhtu sõbraliku üheksarajalise võistlusega liikmete ja klubi võtmeisikute vahel ning pärast suundutakse üheskoos klubimajja, et vahetada muljeid ja süüa pitsat, siis sel esmaspäeval oli programm pahupidi.

Kõigepealt leidis aset tutvustusring ning värsked liikmed said rinda EGCC sümboolikaga klubimärgi ja golfikotile nimesildid. Muuseas, märgid on valminud Roman Tavasti märkide ja väärismetallide tehases, nimesildid on Katariina Gildi nahakoja kunstniku Jane Rannamets-Heinsalu kätetöö. Seejärel suunduti ühiselt Stone Course’ile, et maha pidada üks sõbralik Scramble.

Kuigi ametlikult on sel õhtul kõik võitjad, siis mitteametlikult loeti punktid ikkagi kokku. Esimest korda EGCC ajaloos said mitte ainult üks, vaid lausa kaks võistkonda igal rajal kirja pari. Haruldane üksmeelsus ja järjepidevus!

Järgmine uute klubiliikmete õhtu toimub ca kuu-kahe pärast. Õhtu korraldaja on klubi peasekretär Reine Vaher, kellega saad oma rõõmude ja muredega ühendust võtta e-posti aadressil reine@egcc.ee või telefonil +372 501 4701.

Klubiliikmete eeliste, kapteni, võistkonna, edetabeli, riiete ja muu olulisega saab lähemalt tutvuda siin: EGCC klubi

Tere tulemast!