Neljapäeval, 18. aprillil oli kõigil huvilistel võimalik osaleda R&A Sustainable Agronomy vanemagronoomi Gordon Howati vestlusringis. Estonian Golf & Country Clubi seminariruumis toimunud kohtumisel tehti kokkuvõte möödunud aasta arengutest ja tähelepanekutest ning räägiti järgmise kahe aasta plaanidest.

“Võib öelda, et ilmaga meil vedas, sest lumega poleks olnud meil midagi teha. Käisime Howatiga Sea Course’il, vaatasime üle griinid. Howati sõnul oli pilt suurepärane, mis tähendab, et eelmise aasta töö on vilja kandnud,” rõõmustas EGCC väljakute hooldustiimi juhi Andri Schmidt. “Suurepärane ja sisukas oli ka Howati kohtumine greenkeeper’ite ja klubiliikmetega,” lisas Schmidt.

Gordon Howat omab üle 25-aastast väljakute hoolduse kogemust, sealhulgas agronoomia, ehituse, drenaaži, projekteerimise ja projektijuhtimise alal nii Ühendkuningriigis kui mujal Euroopas. Koostöö organisatsioonidega nagu FIFA ja UEFA ning greenkeeper’i taust on andnud Howatile väärtusliku kogemustepagasi, mida ta kasutab oma projektides parimate tulemuste saavutamiseks.

EGCC ja R&A koostöö sai alguse 2022. aastal ning käesoleval aastal kestis visiit kolm päeva. Iga nädal vaatab Howat üle EGCC väetamisprogrammid ja muud tööprotsessid ning aitab tõlgendada perioodilisi mullaanalüüse.

Gordon Howat @ EGCC 18.04.2024

Image 1 of 12