Pühapäeval, 14. aprillil toimus Estonian Golf & Country Clubi hooaja esimene võistlus EGCC Links Masters 2024. Traditsiooniliselt sai samal nädalavahetusel kaasa elada Augusta Nationali golfiklubis toimunud The Mastersile, kus samuti hoitakse igal aastal pöidlaid peos, et ilmataat võistluse ajal ikka päikesepaistega kostitaks.

Jõelähtmes paraku tänavu nii hästi ei läinud, mistõttu oli märgata väljaku kohal lendlemas nii vihmavarje kui üksikuid vandesõnu. Tugev aplaus kõikidele osalejatele, kes vapralt vihmasadu ja nappe soojekraade talusid!

Üldvõitjad

EGCC Links Masters 2024 võitjad Ruut Kangust ja Iiris Mätas

Meie võistlusel oli kokku neli võistlusklassi. Naised ja mehed alla 15 HCP-ga mängisid HCP-löögimängu ning üle 15 HCP-ga mängijad mängisid punktimängu. Tasatulemuse puhul sai sai protokollis kõrgema koha madalama HCP-ga mängija.

Puhta löögimängu üldkokkuvõttes sai naistest 83 löögiga esikoha Iiris Mätas Rae Golfiklubist ja meestest EGCC klubiliige Ruut Kangust, kes tegi 75 lööki.

Võistlusklasside parimad

Naiste HCP 15,1–36,0 grupis tuli 31 punktiga kolmandaks ja sai kaela pronksmedali Valentina Kulak (EGCC). Võrdse punktisumma ehk 35 punkti mängisid välja EGCC klubiliikmed Kersti Kuus ja Laura Kuldkepp, kuid madalam händikäp tõi siinkohal kuldmedali Laurale ja hõbemedali Kerstile.

Mehed HCP 15,1–36,0 grupis sai 33 punktiga pronksi Aleksandr Stepanov (EGCC), hõbemedalile tuli 34 punktiga Jüri Sirel (EGCC) ja kuldmedali võitis 35 punktiga Roman Krutsinkin (EGCC).

Naiste HCP kuni 15,1 grupis tuli 78 netolöögiga kolmandaks Lill Kangust (EGCC). Sama arvu lööke tegi ka Isabel Sirel (EGCC), kelle madalam HCPI tõi kõrgema koha ehk hõbemedali. Võitjaks tuli kaks alla raja pari mänginud Monica Pihlak (EGCC), kes tegi 70 netolööki.

Meeste HCP kuni 15,1 grupis tuli 76 netolöögiga pronksile Lauri Kiviloo (EGCC), teise koha sai 74 netolöögiga Margus Leiar (EGCC) ja kuldmedali võitis 73 netolöögiga Markus Mandala Tartu Golfiklubist.

Kolmandal rajal lõi lähimale lipule Jüri Teemant (3 m 93 cm), kaheksandal rajal lõi lähimale lipule Enn Sapp (1 m 2 cm).

Palju õnne võitjatele ja suur tänu kõikidele osalejatele!

Vaata ka:

Täname toetajaid

Võitjad said kaela spetsiaalselt EGCC Links Mastersi jaoks disainitud medalid ja kinkekoti Bioderma nahahooldustoodetega.

Võistlusklasside kuld- ja hõbemedali võitjatele pani mulliga ja mullita kingitused välja Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran.