Kutsume klubiliikmeid neljapäeval, 18. aprillil kell 14.00 Estonian Golf & Country Clubi klubihoonesse, kus räägib väljakuhooldusest R&A Sustainable Agronomy vanemagronoom Gordon Howat.

NB! Pane end kirja e-maili teel või Caddiemasteris!

Kokkuvõtted, plaanid ja küsimuste-vastuste voor

Kohtumise planeeritud pikkus on üks tund. Eesmärk on teha kokkuvõte möödunud aasta arengutest ja tähelepanekutest ning rääkida järgmise kahe aasta plaanidest. Kõigil on võimalus Howatile küsimusi esitada ja minna pärast golfiringile.

EGCC ja R&A koostöö sai alguse 2022. aastal. “Meie soov oli saada tipptasemel agronoomiaalast konsultatsiooni, et saaksime edukalt täita pikaajalisi väljaku kvaliteedi eesmärke,” selgitas koostöö tagamaid AS EGCC juhatuse liige Hanno Kross. “Väljakute hooldustiimi juhi Andri Schmidti ja Gordon Howati koostöö on olnud eelmise hooaja ja selle talve osas edukas. Ootame juba, et saaksime avada Sea Course’i, et ka liikmed saaksid oma silmaga edusamme näha,” lisas Kross.

Gordon Howat omab üle 25-aastast väljakute hoolduse kogemust, sealhulgas agronoomia, ehituse, drenaaži, projekteerimise ja projektijuhtimise alal nii Ühendkuningriigis kui mujal Euroopas. Koostöö organisatsioonidega nagu FIFA ja UEFA ning greenkeeper’i taust on andnud Howatile väärtusliku kogemustepagasi, mida ta kasutab oma projektides parimate tulemuste saavutamiseks.

Gordon Howat