(Uuendatud 09.04!) Meil on hea meel teada anda, et alates teisipäevast, 2. aprillist on klubihoone taas avatud! Hooajaks on avatud Caddiemaster, riietusruumid, saunad, Pro Shop ning iseteeninduslik kohvipunkt, kust saab iga päev kaasa haarata snäkke, karastusjooke ja kuumi kohvijooke.

Klubihoone lahtiolekuajad:

  • E–R kella 10–21
  • L–P kella 9–21

Caddiemasteri ja Pro Shopi lahtiolekuajad:

  • E–R kella 10–19
  • L–P kella 9–18

Driving Range ja harjutusväljakud

Alates 9. aprillist 2024 on avatud nii Driving Range kui harjutusväljakud. Juhime tähelepanu, et murutii on suletud ja murult mängimine keelatud.

Driving Range’i pallimasinal on uus maksesüsteem, mis töötab kaardimaksega, Caddiemasterist antud 5-kohalise koodiga ja GolfMore äpiga.

Vanad pallikaardid enam ei kehti, kuid kõik pallid saab Caddiemasteris uude süsteemi üle tuua. Võta aega uue süsteemiga tutvumiseks ja küsimuste puhul pöördu julgelt Caddiemasteri poole.

Stone Course griinide info

3.–6. aprillil tulevad meid kimbutama külmakraadid. Kui väljak on avatud, on Stone Course’il talvegriinid. Jälgi kindlasti meie kodulehe või Chronogolfi teavitusi!

NB! Kui griinil on härmatis või on temperatuur langenud nulli lähedale, palun ära griinile astu.

NB! Kui sul veel mänguõigust ei ole, siis vaata lähemalt hooaja mänguõiguste sooduspakkumisi.

Pro Shopi on jõudnud J.Lindeberg ja Jordan Golf

Teenindusjuhi Kirke Kotsari sõnul on Pro Shopi jõudnud mitmed uued mudelid ja tooted. “Eriti hea meel on selle üle, et alates sellest hooajast on meil saadaval valik populaarse Rootsi spordiriiete tootja J.Lindebergi rõivad ja ainukesena Baltimaades Nike’i golfibrändi Jordan Golfi tooted,” avaldas Kirke.

Pro Shopi pakkumised aprillis:

  • Golfikinnaste pakkumine 2 = 3
    Osta nüüd kolm paari golfikindaid ja saad odavaima paari tasuta!
  • EGCC 2023. hooaja logoriided kuni –40%
    Tavakliendile on logoriided 20% ja klubiliikmele 40% soodsamad.

Sea Course

Meie väljakute hooldusmeeskonna juhi Andri Schmidti sõnul vajab Sea Course sulamiseks ja ettevalmistusteks aega. “Väljaku tervis on teist talve järjest heas korras ja Sea Course’i avamise kohta jagame täpsemat infot aprilli teisel nädalal,” lubas Andri, kelle sõnul käivad kevadtööd juba suure hooga.

Jälgi meie kodulehe või Chronogolfi teavitusi, nii saad avamisinfo kätte kõige kiiremini.

Restoran

Restoran ootab esimesi külalisi 13. aprillil. “Aprillis oleme avatud laupäeviti ja pühapäeviti, aga loomulikult ka võistluste ja eriürituste ajal. Alustame lühendatud kevadmenüüga ja restoran on avatud laupäeviti kella 11–21, pühapäevati kella 11–19. Köök läheb kinni nagu ikka 30 minutit varem. Maikuus oleme avatud iga päev ja hiljemalt kuu keskel läheme üle põhimenüüle,” rääkis Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani juhataja Kersti Kuus. “Klubimaja kohvipunkt on avatud alates 2. aprillist, kuid rajakohviku avamine sõltub Sea Course’i avamisest,” lisas Kersti.

EGCC Links Masters

Hooaja esimene võistlus EGCC Links Masters leiab aset 14. aprillil. Kohti veel jagub ja registreerida saab GolfBoxis kuni 12. aprillini.

Green Cardi kursused

Esimesed Green Cardi kursused toimuvad 19.–20. aprillil. Vaata ajakava ja levita sõna tuttavate seas, kes on väljakule kibelenud, aga pole julgenud esimest sammu teha.