Elizaveta Sofia Reemet
Elizaveta Sofia Reemet tähistas sel nädalal 18. sünnipäeva

Sel nädalal on Estonian Golf & Country Clubi noortel klubiliikmetel olnud tegus nädal, teatas Eesti Golfi Liit. Mallorcal toimuvatel Hispaania amatööride lahtistel meistrivõistlustel selgub turniiri parim pühapäeval. Copa S. M. El Rey nimelisel võistlusel saab kaasa elada klubiliikmele Richard Tederile.

Türgis Belekis toimunud Eesti golfikoondise talvises treeninglaagris leidis aset Estonian Winter Invitational 2024. Klubiliikmetest olid kohal Rauno Pikk, Ruut Kangust, Andreas Robin Pukspuu, Danielle Truusa, Roosi Ristal ning Elizaveta Sofia Reemet, kes tähistas oma 18. sünnipäeva ja võitis kolmepäevasel mõõduvõtul neidudest esikoha (79, 75, 78). Palju õnne! Meie noormeestest oli parim Ruut, kes tuli tulemusega 81, 78, 76 kolmandaks.