2024. aastal koosneb Estonian Junior Tour kuuest etapist ja lisaks läheb vanemates vanuseklassides arvesse ka Estonian Junior Open, teatas Eesti Golfi Liit.

Tuuri viimane etapp toimub Estonian Golf & Country Clubis ning kuulub U16 ja U21 vanuseklassides maailma amatöörgolfi edetabeli arvestusse. Vanematele vanuseklassidele on võistlus kahepäevane ja sisaldab kolme mänguringi, U9 ja U12 vanuseklassile on finaaletapp ühepäevane.

Estonian Junior Open on U12, U16 ja U21 vanuseklassidele ning võistlusel kehtivad reeglid vastavalt Estonian Junior Openi võistlusjuhendile. Estonian Junior Open ei lähe U9 võistlusklasside arvestusse.

Estonian Junior Tour 2024 etapid:

  • 10. juuni – Saare Golf
  • 1. juuli – Rae Golf
  • 15. juuli – Pärnu Bay Golf Links
  • 23. juuli – White Beach Golf
  • 6.–8. august – Estonian Junior Open, Rae Golf
  • 19. august – Otepää Golfikeskus
  • 25.–26. august – Estonian Golf & Country Club, Sea Course