2023. aasta Eesti parimad golfarid: Elizaveta Sofia Reemet ja Richard Teder
Foto: Hanno Kross

Reedel, 16. veebruaril toimus Tallink Victoria pardal 2023. aasta golfihooaja pidulik lõpetamine, kus tänati sponsoreid ja tunnustati parimaid mängijad. Eesti Golfi Liidu liikmesklubid valisid parimateks golfimängijateks meeste kategoorias Richard Tederi ja naistest Elizaveta Sofia Reemeti. Estonian Golf & Country Clubi liikmetest pälvisid parimate seeniorite 50+ klassi tiitlid ka Taavi Truusa ja Anneli Esken. Palju õnne!

Parimateks mid-amatöörideks valiti Niitvälja Golfiklubi esindaja Marten Palm ja Rae Golfiklubi mängija Getter Saaroja. 60+ seeniorite klassis 60+ aga Toomas Tamme Tartu Golfiklubist ja Sirje Eichelmann Rae Golfiklubist, teatas Eesti Golfi Liit.

Loe lähemalt:

Taavi Truusa (foto: Marko Mumm)
2023. aasta Eesti parim 50+ meesseenior Taavi Truusa ja Eesti Golfi Liidu president Ain Hanschmidt
Foto: Marko Mumm