Novembrikuus leidis Hispaanias aset 47. European Rotary Golf Open Championship, kus klubiliige Urmas Isok võitis individuaalses arvestuses löögimängu meistritiitli (81, 82, 163).

“Võistlused peeti maha Marbella Los Flamingose ja Alferini väljakutel, mis Eesti väljakutega võrreldes on oluliselt keerukamad. Näiteks avalöök Alferini 18. tiilt,” rääkis värske tiitlivõitja.

European Rotary Golf Open Championshipil võeti mõõtu ka riikide vahel ning Estonian Golf & Country Clubi liikmetest koosnev meeskond – Urmas Isok, Taavi Kotka, Raivo Aavisto ja Jaan Puusaag – saavutas Saksamaa järel teise koha.

Vaata tulemusi: Rotarians Results Two Days

Richard Teder tegi imelise seeria

Möödunud nädalal peeti samas kandis Winter Tour Marbella teine osavõistlus, kus klubiliikmel Richard Tederil jäi turniiri võit ühe löögi kaugusele, kirjutab Eesti Golfi Liit. Teisel päeval kümnendalt kohalt startinud Teder tegi võimsa tulemuse (63, -8), millesse mahtus seitsmerajaline imeseeria birdie-eagle-birdie-eagle-birdie-birdie-birdie. Turniiri võitis Tederi ees inglane Piers Berrington.

Loe lähemalt ja vaata tulemusi: Tederi võimas lõpupäev päädis teise kohaga

Palju õnne!