Jõelähtme suusarada

Detsembri alguses valmis Jõelähtme golfikeskuse 3,3-kilomeetrine suusarada, mis pakub klassika- ja vabastiilis suusatajatele pikki laskumisi, laugeid kulgemisi ja ülesmäge rühkimist.

Suusarada laskub klubihoone kõrvalt Sea Course’i esimesel kolmel rajal mere äärde, tõuseb mööda 16. rada üles ja jätkub 13. rajal. Seejärel lookleb 12. rajalt kümnendale ja ring saab klubihoone taga täis 18. rajal. 30-meetrise kõrguste vahega rada ei ole valgustatud, mistõttu soovitame lumemuinasjutulisi golfiväljaku vaateid nautida päevavalguses.

Ära griinile astu

On ütlemata selge, et suusarajale on asja vaid neil, kel suusad all. Niisama uitajad ja koeraga jalutajad võivad küll liikuda suusaradade läheduses, kuid palume hoolsalt jälgida, et keegi ei satuks eksikombel griinile. Nii lumega kaetud kui puhtaks lükatud griinidele astumine toovad kaasa tõsised murutaime kahjustused.

Autoga tulijad saavad oma neljarattalise sõbra jätta klubihoone juurde viivale teele, mida hoiab korras Jõelähtme vallavalitsus. Tuletame meelde, et klubihoone, restoran ja Driving Range’i hoone (sh WC-d) on selleks hooajaks suletud.

Kuigi enne jõulupühi ootab ees nädalajagu sulailmu, siis loodame, et rajad peavad miinuse ja plussi vägikaikaveole kenasti vastu. Küsimuste puhul palume ühendust võtta telefonil +372 6025 290 (Caddiemasteri tööajad: E–R kella 10–16) või e-kirja teel welcome@egcc.ee.

Libedat suuska!

PS Hea meelega jagame kõikide suusahuntide talverõõme ka meie sotsiaalmeedias: