Coca Cola birdie-puu auhinnaloos

Viimane birdie-puu auhinnaloos! Ja ongi käes aeg kuulutada välja 2023. hooaja viimased birdie-puu auhinnaloosi võitjad. Oktoobri kahel esimesel nädalal tehti kokku 29 birdie‘t, mille vahel loosi kastitäis jooki Coca-Colat ja Apollo kinopiletid.

Oktoobri auhinnaloosi võitja on Sander Kukk, palju õnne!

Birdie-puu auhinnaloos: 2023. hooaja kokkuvõte

2023. hooaeg tõi birdie-puule pea kaks korda rohkem birdie‘sid kui möödunud aasta. Hooaja alguses välja hõigatud eesmärgist – ületada eelmise aasta 386 birdie‘t jaanipäevaks – jäi küll mõnikümmend birdie‘t puudu. Aga sellest pole lugu, sest kokku tehti 2023. aastal 747 birdie‘t. Suur tänu kõigile, kes oma Stone Course’il või Sea Course’i tehtud birdie‘kesed üles riputasid!

14. oktoobril toimunud Estonian Golf & Country Clubi hooaja lõpupeol loosisime kõikide birdie-puu osalejate vahel välja järgmised auhinnad:

  • AEGAON käekell: võitja Viljar Jorro
  • Kastitäis jooki Coca-Colalt ja Apollo kinopiletid: Väino Valts, Jan Larsson, Janar Toomesso ja Stig Carlson

Täname 2023. hooaja birdie-puu toetajat The Coca-Cola Company‘t!